Cor van der Meijden

Expositie is afgelopen

'Heropening Erasmuslaan 9'

Tentoonstelling 01-09-2023 t/m 02-10-2023 > Utrecht
Cor van der Meijden 'Heropening Erasmuslaan 9'
Vanaf 1 september 2023 nemen Galerie Bos Fine Art en Asnova Architecture de modelwoning van Gerrit Rietveld aan de Erasmuslaan 9 over van het Centraal Museum Utrecht. Zij starten vervolgens PE9 Post Erasmuslaan 9, een langlopend programma met diverse exposities, bijeenkomsten en evenementen op het gebied van beeldende kunst, architectuur en design. De eerste expositie is een groepsexpositie met '100 jaar Maison d'Artiste (Theo van Doesburg en Cor van Eesteren), schilderijen van Jurriaan Molenaar en Otto Hamer, collages van Cor van der Meijden en ruimtelijk design van Karin Kortenhorst.

In mijn collages werk ik met mixed media: gevonden papier en karton, tape, acrylverf, gesso, marker, potlood, ballpoint... Ik werk in een abstract-geometrische beeldtaal die los van de werkelijkheid naar zichzelf verwijst door mij te richten op vorm, lijn, kleur, compositie en structuur.

Cor van der Meijden wordt vertegenwoordigd door galerie Bos Fine Art Utrecht (PE9 Erasmuslaan 9, gevestigd in een woonblok van architect Gerrit Rietveld, tegenover het iconische Rietveld Schröderhuis).

Stuur een bericht naar Cor van der Meijden