Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

Remise… een tentoonstelling waarbij stilstand zwaarder telt dan beweging

Tentoonstelling 07-06-2016 t/m 20-07-2016 > Amsterdam
We hebben vaak behoefte aan stilte en rust. Dat is heel verklaarbaar. Verkeerslawaai, mobiele telefoons en achtergrondmuziek is overal en zeker in de stad. Nooit is het ergens echt stil. We leven in een wereld waar stilstand achteruitgang is. In een samenleving waarin de nadruk wordt gelegd op tempo, consumptie en een hoge waardering voor activiteit.

Maar stilstand kan ook een energiebron zijn. De werken op de tentoonstelling Remise zijn als momenten van stilte en rust. Wie niet bang is voor een beetje saaiheid kan op deze tentoonstelling ervaren dat verveling een enorme kracht blijkt te zijn.

Bij Beeldend Gesproken is vanaf 7 juni de expositie Remise te zien. Een tentoonstelling waarbij stilstand zwaarder telt dan beweging.

De tentoonstelling bestaat uit schilderijen en foto’s.

Deelnemende kunstenaars:
Martin Visser, Kees Pé, Karin Lugtigheid, Cor Drost, Marja van Ramshorst, Steven van den Broeke, Karel Puhl, Astrid Oudheusden, Tess Jungblut, Valérie van Dam.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken