Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

The Woods | Sanja Korolija en Zoran Podgajski

Tentoonstelling 24-11-2017 t/m 26-11-2017 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken The Woods | Sanja Korolija en Zoran Podgajski
Op 24 tot en met 26 november vindt in galerie Beeldend Gesproken het open atelier en de expositie plaats van The Woods. Het betreft werk van de kunstenaars Sanja Korolija en Zoran Podgajski, die zich lieten inspireren door de bossen in de natuur.

Verras jezelf met je creatieve kant! Kom naar het open atelier en de expositie The Woods. Tijdens het open atelier kan iedereen kunst maken met de natuur als inspiratiebron. Onder begeleiding van de kunstenaars Sanja Korolija en Zoran Podgajski kun je schilderen en tekenen en je uitleven met kleuren en kwasten. Ook kun je de kunstwerken van de kunstenaars bekijken. Entree en deelname is gratis.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken"