Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

Eindexamenexpositie Fotovakschool - Photographic Design 2015-2018

Tentoonstelling 06-07-2018 t/m 10-07-2018 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Eindexamenexpositie Fotovakschool - Photographic Design 2015-2018
Van vrijdag 6 tot en met dinsdag 10 juli 2018 is galerie Beeldend Gesproken de plek waar zes studenten hun afstudeerproject presenteren als resultaat van hun opleiding Photographic Design aan de Fotovakschool Amsterdam.

Zij tonen ieder op hun eigen manier wat zij belangrijk vinden in hun leven om in beeld te brengen. De thema’s zijn divers, te weten: leven met een dwangneurose, kunstmatige intelligentie, vuilverwerking in Cairo, de kracht van ouderdom, online identiteit en Eden: het verhaal van een jonge vrouw. Iedere presentatie heeft een eigen verhaal, met niet alleen foto’s maar ook installaties. Een aanrader voor elke liefhebber van fotografie.

De expositie is te zien op vrijdag 6 juli om 11.00-18.00 uur. Op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli om 11.00-17.00 uur. En op dinsdag 10 juli om 11.00-13.00 uur.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

Stuur een bericht naar "Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken"