Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken

Expositie is afgelopen

GOODBYE, SONJA RIKKEN

Tentoonstelling 06-09-2018 t/m 23-09-2018 > Amsterdam
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken GOODBYE, SONJA RIKKEN
Zonder titel XI - 40x50cm acryl op canvas
Van 6 tot en met 23 september is in galerie Beeldend Gesproken de expositie GOODBYE, SONJA RIKKEN te zien. Deze expositie is speciaal samengesteld als eerbetoon aan de onlangs overleden kunstenares Sonja Rikken.

Gezichten in de schilderijen van Sonja Rikken drukken het wijde spectrum van menselijke gevoelens uit. Het is een kleurrijk universum van de kunstenares die niet schrok van extreme emoties. Sterker nog, ze hield ervan. Als toeschouwers blijft het ons boeien en, zoals Sonja Rikken het wilde, ons hopelijk aanmoedigen of inspireren om creatief en vrij te zijn, bewust van wat wij voelen. Sonja Rikken overleed op 27 juni 2018.

Op woensdag 12 september om 19:30-20:30 uur is in galerie Beeldend Gesproken de Gallery Talk. Een gesprek in een kleine groep over één kunstwerk uit de expositie met een muzikale omlijsting door het Intercontinental Ensemble.
Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken Amsterdam

Beeldend Gesproken is een kunstuitleen en galerie met een uitgebreide en gevarieerde collectie hedendaagse beeldende kunst. De collectie omvat ruim 2000 kunstwerken van meer dan honderd hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en wordt voortdurend aangevuld met nieuw werk. De gehele collectie is te bekijken op de website www.beeldendgesproken.nl.

Beeldend Gesproken is een gespecialiseerde kunstuitleen. Beeldend Gesproken werkt uitsluitend met professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Alle kunstenaars hebben een eigen signatuur en werken actief aan hun carrière als beeldend kunstenaar. CV's van de kunstenaars kunt u op onze website lezen.

Beeldend Gesproken biedt speciale service aan bedrijven en organisaties, zoals advies over kunstaankoop en huur, het samenstellen van een collectie, breng- en omruilservice etc. Beeldend Gesproken leent en verkoopt uiteraard ook uit aan particulieren.

Volg Beeldend Gesproken op Facebook: www.facebook.com/beeldendgesproken

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 11:00-18:00
za en zo: 12:00-17:00

Stuur een bericht naar "Kunstuitleen Galerie Beeldend Gesproken"