Inter Art

Expositie is afgelopen

Expositie Joke Schepers en Wenneke de Vries

Tentoonstelling 07-12-2023 t/m 31-01-2024 > Emmen
Inter Art Expositie Joke Schepers en Wenneke de Vries
Joke Schepers, 'Paradise lost', helft van tweeluik
Van 7 december t/m 31 januari 2024 zijn er schilderijen en vazen te bekijken in de showroom van Inter Art in Emmen. De schilderijen van Joke Schepers en Wenneke de Vries zijn heel verschillend van stijl.

Joke Schepers is opgeleid aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Opvallend in haar schilderijen is de gelaagde manier van schilderen, de vage contouren van figuren in een verder abstracte ruimte, en het harmonieuze kleurgebruik.

De laatste tijd maakt ze ook vazen in gemengde techniek. Ze maakt een mooi geheel van glazen vazen met natuurmaterialen, zoals mos, gedroogde bladeren en bloemen, papier en textiel. Er zijn imposante grote vazen en schattige kleintjes.

Wenneke de Vries schildert ook, maar zij verwerkt graag allerlei materialen in haar schilderijen, zoals textiel, papier en karton. Dat geeft meer structuur en diepte. Zelden werkt ze met een vooropgezet plan. Tijdens het proces ontstaat er spontaan een compositie en dat blijft haar telkens verrassen.

Iedereen is welkom om bij Inter Art te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio. De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum.

Meer informatie:
https://beeldbrengers.nl/joke-schepers-en-wenneke-de-vries/

Inter Art is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tussen Kerst en Oudjaar is Inter Art vanwege vakantie gesloten.

Adres Inter Art: Oosterbracht 22, 7821 CJ Emmen.

De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ in Emmen worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio.

Openingstijden

Inter Art is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Contact

Inter Art
Oosterbracht 22
7821 CJ Emmen
Nederland
Tel: 0623820072

www.beeldbrengers.nl

3 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Inter Art