Barbara Pijnappel

Expositie is afgelopen

055:Apeldoorn Art groepsexpositie in Coda museum Apeldoorn

Tentoonstelling 13-12-2020 t/m 09-05-2021 > Apeldoorn
055: Apeldoorn Art 2020-2021

Voor 055: Apeldoorn Art 2020-2021 zijn alle bij ons bekende kunstenaars die wonen en/of werken in Apeldoorn uitgenodigd om maximaal twee werken in te zenden voor de tentoonstelling. Actueel werk (gemaakt in 2019 of 2020) is daarbij het uitgangspunt. Er is geen inhoudelijk thema van toepassing. Alle technieken, materialen en onderwerpen zijn vertegenwoordig in de tentoonstelling.Er werd met groot enthousiasme gereageerd op de oproep: ruim 70 kunstenaars zonden werk in voor 055: Apeldoorn Art en de Van Reekum Cultuurprijs. De ingezonden werken raken aan een breed scala van onderwerpen en thema’s en tonen grote variëteit aan materiaal, vorm en uitvoering. De tentoonstelling toont tot en met zondag 21 februari 2021 de werken die meedingen naar de Van Reekum Cultuurprijs en de bijbehorende publieksprijs. In de periode voor 20 februari stelt de jury de genomineerdenlijst voor de Van Reekum Cultuurprijs samen en kunnen bezoekers (online) stemmen op hun favoriete werk. Stemmen op de publieksprijs kan online tot en met 14 februari aanstaande. De winnaar van de Van Reekum Cultuurprijs en de publieksprijs worden bekendgemaakt op zaterdag 20 februari.
Meer info en linkje naar kijken expo online: https://www.coda-apeldoorn.nl/nl/agenda/055-apeldoorn-art-2020
Barbara Pijnappel Apeldoorn
Barbara Pijnappel Apeldoorn (2)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (3)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (4)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (5)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (6)
Barbara Pijnappel Apeldoorn (7)

In Barbs Beeldentuin-Atelier zijn beelden, schilderijen en tekeningen te zien van kunstenares Barbara Pijnappel, die meer als 30 jaar werkzaam is als beeldend kunstenaar. Barb's Beeldentuin-Atelier is te bezoeken op afspraak.
Haar huiskameratelier-galerie en beeldentuin is zowel werk- als woonruimte.
Haar beelden worden gemaakt in steen, brons & keramisch en zijn vaak figuratief, soms met een surrealistisch tintje, organisch of intuïtief-abstract, vaak is het afhankelijk van het materiaal.
Ze maakt meestal kleinere tot middelgrote beelden, die in eigen beheer gerealiseerd worden. De schilderijen en tekeningen zijn gemaakt in gemengde technieken en olieverf, pastel, potlood + houtskool. Barbara maakt ook werk in opdracht.
Meer informatie staat op haar eigen site www.barbsgallery.com.

Openingstijden

Bezoeken is mogelijk na het maken van een afspraak. Zie de website voor meer info.

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Beeldentuin

Stuur een bericht naar Barbara Pijnappel