Yvonne Rooding

Expositie is afgelopen

Odd gaat vreemd

Tentoonstelling 20-12-2019 t/m 29-12-2019 > Venlo
Yvonne Rooding Odd gaat vreemd
Odd gaat vreemd
Yvonne Rooding Odd gaat vreemd (2)
Odd gaat vreemd
In het voormalige van Bommel van Dam gebouw, Deken van Oppensingel 6, Venlo.
De expo vindt plaats op 20,21,en 22 dec. en op 26, 27, 28, en 29 december 2019.
Openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Een groepSexpositie van 31 Venlose kunstenaars, naar aanleiding van het 10 jarig bestaan van de Odd Kunstroute Venlo, die normaal gesproken op Hemelvaartsdag plaats vindt. Alle kunstenaars die ooit hebben meegedaan aan de route zijn uitgenodigd en de meeste doen weer mee met prachtig werk.

Seks verkoopt, seks verkoopt auto’s, seks verkoopt levensmiddelen, seks verkoopt alles en doordrenkt de commercie, marketing en reklame. Stop seks in je titel en er wordt gekeken.

Kunst daarentegen is vreemd, odd, anders, een andere golflengte, fijnzinniger en diepgaander. Het brengt je uit balans, laat je net even beter kijken, laat je beschouwen, relativeren en kiezen. Kunst zoekt interactie.
Kunst en kunstevenementen geven roering en kunst in de stad zorgt voor een bruisende omgeving. Iets waarmee je je kunt identificeren of waartegen je je kunt afzetten.

Kom zelf kijken in de prachtige locatie waar nu 31 interessante Venlose kunstenaars hun werk vertonen. Neem uw vrienden mee, uw kinderen, uw partner en laat het bruisen. Kunst heeft geen seks nodig, het is een interactie op een ander level.
Tot ziens op “Odd gaat vreemd, een groepsexpostie”

Scholen en groepen vanaf 10 personen kunnen de tentoonstelling bezichtigen en een workshop over kunst volgen onder begeleiding van een kunstenaar tussen 20 en 29 december in overleg.
Tel. 0654320199.

www.oddkunstroutevenlo.nl
Yvonne Rooding Venlo
Yvonne Rooding
v.l.n.r. Influence of the planets, Inner light, Spinning, Slipping into darkness
Yvonne Rooding Venlo (2)
Ajar
Yvonne Rooding Venlo (3)
Cross circles
Materiaal: PVC, zilver paint, metal, nylon draden
Afmeting: Cross Setup +/- 850 x 700 cm

Stuur een bericht naar "Yvonne Rooding"