Galerie Franzis Engels

Expositie is afgelopen

Zomerbellen

Tentoonstelling 29-06-2019 t/m 21-09-2019 > Amsterdam
Galerie Franzis Engels Zomerbellen
Groene bel op wolk
Galerie Franzis Engels Zomerbellen (2)
Gekooide bel
Galerie Franzis Engels Zomerbellen (3)
Vierkante witte bel op papier
Al vanaf haar twaalfde wist Marinke van Zandwijk wat ze wou gaan doen: glas blazen. Glazen bellen blazen. En dat doet ze. Ze blaast steeds een familie glazen bellen rondom een thema wat haar op dat moment pakt. Zo heeft ze een serie gekooide bellen, slome hangende bellen, bellen die over kranten kruipen, bellen die de tijd laten vergaan en ga zo maar door.
Voor de expositie 'Zomerbellen' heeft ze de vrije hand gekregen om nieuwe series te maken. Maar ook zal er werk uit eerdere series te zien zijn omdat, zoals ze zelf zegt, het thema nog niet voldoende uitgewerkt is en de familie best nog wat mag worden uitgebreid.
Galerie Franzis Engels Amsterdam
Vooraanzicht van de galerie met een werk van Tonneke Sengers op de voorgevel.
Galerie Franzis Engels Amsterdam (2)

Galerie Franzis Engels presenteert hedendaagse kunst van ruim 25 nationale en internationale kunstenaars in een modern pand in het centrum van Amsterdam. De galerie neemt deel aan diverse nationale en internationale kunstbeurzen. Door de eigenzinnige keuze voor kunstenaars die experimenteren met nieuwe materialen en beeldtalen heeft de galerie zich in korte tijd een plek in de internationale kunstwereld veroverd.

Openingstijden

Donderdag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur. Verder op afspraak: 06 31000323.

Stuur een bericht naar "Galerie Franzis Engels"