Hennie Hut

Expositie is afgelopen

Verrassende expositie in Drentse galerie!

Tentoonstelling 01-03-2019 t/m 28-04-2019 > Huis ter Heide (Drenthe)
Hennie Hut Verrassende expositie in Drentse galerie!
Hennie Hut Verrassende expositie in Drentse galerie! (2)
Hennie Hut Verrassende expositie in Drentse galerie! (3)
Hennie Hut Verrassende expositie in Drentse galerie! (4)
In deze galerie, vlak buiten Assen aan de Norgervaart 10A wordt iedere twee maanden een nieuwe expositie geopend. Dit betekent dat er met dezelfde regelmaat nieuw werk te bewonderen is. Werk van de vaste leden van het collectief, en van gast-exposanten. Iedere keer worden er vier gast-kunstenaars uitgenodigd. Er zijn er velen, die belangstelling hebben hun werk in Galerie Huis ter Heide te laten zien.
Deze keer gaat het een beetje anders. Er zijn drie gastkunstenaars. In plaats van een vierde wordt er extra aandacht besteed aan de vorig jaar overleden Halbe Hageman (1946-2018), die jarenlang collectief lid van de galerie was.
De andere gasten zijn: Gerard Molenaar (1950) uit Westerbork, Simon Woudwijk (1958) uit Rijen, Annet Wood (1954) uit Berkhout.
Open op vrijdag-zaterdag-zondagmiddag van 13.00-17.00 uur
www.galeriehuisterheide.nl
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Hennie Hut"