Hennie Hut

Expositie is afgelopen

Laatste expositie van 2023 in Huis ter Heide.

Tentoonstelling 01-11-2023 t/m 07-01-2024 > Huis ter Heide (Drenthe)
Hennie Hut Laatste expositie van 2023 in Huis ter Heide.
Hennie Hut Laatste expositie van 2023 in Huis ter Heide. (2)
Hennie Hut Laatste expositie van 2023 in Huis ter Heide. (3)
Hennie Hut Laatste expositie van 2023 in Huis ter Heide. (4)
Hennie Hut Laatste expositie van 2023 in Huis ter Heide. (5)
Van 3 november 2023 t/m 7 januari 2024 is de laatste expositie van dit jaar te zien in Galerie Huis ter Heide. De officiële opening wordt op zondag 5 november om 14.00 uur gevierd met een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. Wederom is naast het werk van de vaste leden van het kunstenaarscollectief, Peter Bes, Janneke Boer, Alie en Hennie Hut, Bernadette de Jonge-Lubbers, Harmen van Kamp, Andra van Kranenburg, Willem Komduur, Alesja Konchyts, Roelie Scholing, Sieuwke Ronner, en Gilda Wilpstra Gouhari, ook het werk te zien van vijf voortreffelijke gastkunstenaars uit alle delen van Nederland. Namelijk Ben Kapteijn en Nanda Verhaegh uit Limburg, Fieke Hordijk uit Zoetermeer, Jose van Loon uit Bennekom, en Rieke Meima uit Norg die voor de 2e keer komt exposeren. De galerie bestaat 15 jaar en er zijn allerlei festiviteiten geweest die goed werden bezocht. KUNSTKADO is een enorm succes en wij gaan daar zeker mee door, voor 15 euro kunt u in de galerie een mooi (verrassingskunst) cadeau kopen, wellicht iets voor de feestdagen?
Ben Kapteijns vervaardigt handgevormde keramische geglazuurde sculpturen en bouwt hout gestookte ovens.
Nanda Verhaegh is in 1977 geboren in Kessel, getogen in Roermond en beland in het Limburgse Montfort. Felle kleuren, strakke vormen en kunst met een verhaal.
Het werk van Fieke Hordijk (1950) bestaat uit beelden en wandobjecten. Zij haalt inspiratie uit de mens, muziek, dans, natuur en architectuur.
Jose van Loon ontwerpt zelf de patronen, naait ze 2-dimensionaal met de naaimachine en naait het geheel dan, met de hand, tot 3-dimensionale werkstukjes. "
Rieke Meima is afkomstig uit het onderwijs, ze gaf daar het vak handvaardigheid. Dit is de 2e keer dat ze in de galerie exposeert. Haar eigen werk was vooral ruimtelijk. De laatste jaren houdt zij zich echter intensief bezig met schilderen

De galerie is elk weekend open van 13.00-17.00 uur.
Norgervaart10a, 9336TE Huis ter Heide. www.galeriehuisterheide.nl
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar Hennie Hut