hoofdmenu
volgende Kunstenaar in Hilvarenbeek
favorietenVerwijder uit favorieten
2 (6)

Janine van Rijswijk

Expositie is afgelopen

Exposition Tabl'eau

Tentoonstelling 23-07-2014 t/m 18-08-2014 > Hilvarenbeek
Janine van Rijswijk Exposition Tabl'eau

Het thema l'eau wordt op fascinerende wijze uitgedrukt in een serie nieuwe werken. Er zijn zowel transparante werken (aquarellen) als pasteuze werken te zien op deze verrassende expositie in cafebibliotheque Chabrillan / Drôme (Fr.)

Janine van Rijswijk

  • Schilderkunst

JANINE VAN RIJSWIJK, HILVARENBEEK (Noord-Brabant) studeerde af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg (NL). Haar werk is suggestief en experimenteel. Zij creëert met diverse materialen zoals papier, plastic, fotomateriaal, gel-medium en modelleerpasta haar eigen fantasiewereld. In haar eerder werk werd zij vooral geïnspireerd door de natuur, maar nu maakt zij ook gebruik van actuele thema's zoals uitwisseling, communicatie, oorlog, chaos, verval en tegenstellingen. Haar werken zijn regelmatig te zien op tentoonstellingen in Nederland en Frankrijk.

SCHILDERCURSUSSEN/ WORKSHOP
Vanaf september 2016 kan men een schildercursus volgen op dinsdagavond 19.30 uur-22.00 uur ( 24 lessen) en op donderdagmiddag 13.30 uur- 16.00 uur (12 lessen) in het CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC in Hilvarenbeek. Voor meer informatie zie de website van creativiteitscentrum de Werckwinckel http://www.dewerckwinckel.nl en de site http://www.janinevanrijswijk.nl
Je kunt je ook opgeven voor een workshop (mixed media) in het Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek (min. aantal personen 4 en maximaal 12)
Voor overige informatie neem contact op met info@janinevanrijswijk.nl

of stuur een mail naar info@janinevanrijswijk.nl

Openingstijden

Verkoop op afspraak.
Informatie: info@janinevanrijswijk.nl

Janine van Rijswijk
Hilvarenbeek
Nederland

www.janinevanrijswijk.nl

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek

Werk uit de serie Espoir

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (2)

557 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Janine van Rijswijk"