Galerie Pouloeuff

Expositie is afgelopen

Expositie: “Design”

Tentoonstelling 13-01-2018 t/m 04-03-2018 > Naarden
Galerie Pouloeuff Expositie: “Design”
Van 13 januari tot en met 4 maart is de expositie ‘Design’ bij Galerie Pouloeuff te zien. In deze expositie presenteren wij designobjecten van negen jonge designers van de Design Academy Eindhoven. Tijdens de officiële opening op zondag 14 januari is er gelegenheid om de designers persoonlijk te ontmoeten tussen 14.00 en 17.00 uur. Om 15.00 uur zal de opening plaatsvinden en willen wij graag met u proosten op het nieuwe jaar. Tevens zal de Pouloeuff Publieks Award december 2017 worden uitgereikt.

De ontwerpers laten in deze expositie hun eindexamenwerken zien. Zij zijn in 2017 afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. De expositie omvat een grote verscheidenheid aan werken. Verschillende meubelstukken met verrassende vormgeving en materiaal gebruik. Fotografie dat van beeld verandert. Hoeden die te lijken veranderen in sculpturen. Servies voor een bijzondere speelse eetervaring. 3D geprinte muziekinstrumenten voor jonge talentjes. Tassen met een bijzondere huid. En keramieken schepsels die aangeven dat falen mag.

Deelnemende designers:

Roxanne Brennen (1993) “Dining Toys” Tafelgerei om de controle te verliezen en het eten weer speels en avontuurlijk te maken.

Fransje Gimbrère (1993) “Standing Textiles” Fragiel ogende maar sterke 3-dimensionaal geweven sculpturen.

Billie van Katwijk (1994) “Ventri” Koeienmagen worden getransformeerd tot luxe design handtassen.

Julian Chien-Yi Lim (1990) “Alter Ego” Transformeerbare hoeden die eindeloos aangepast kunnen worden aan elke stijl.

Agnieszka Mazur (1984) “Body of Construction” Meubelstukken met een open frame die de natuurlijke positie van het lichaam nabootsen.

Doeke van Nuil (1988) “How to overcome the fear of failure” Keramieken schepsels visualiseren de poging om te creëren en fouten te omarmen.

Kristaps Polïtis (1991) “Printstrument” 3D geprinte speeltjes dat de focus op het plezier van muziek maken legt.

Clémentine Schmidt (1991) “Performing the real” Meubelstukken waarbij draden de contouren volgen maar de content mist.

Yoko Wong Chor-Kiu (1986) “White book” Fotografie waarop subtiel tijdelijke afbeeldingen zijn vastgelegd. Knipper en ze zijn weg.

De expositie is te zien van 13 januari t/m 4 maart 2017, vrij en za van 11.00-17.00 uur, zo van 12.00-17.00 uur.
Adres: Turfpoortstraat 36a, Naarden-Vesting.

Galerie Pouloeuff is een broedplaats voor jong talent en is gelieerd aan de Keep an Eye Foundation. www.galeriepouloeuff.nl
Galerie Pouloeuff Naarden

Galerie Pouloeuff is een galerie waar jonge talentvolle kunstenaars de gelegenheid krijgen om te exposeren in een professionele omgeving. Hier wil de galerie jonge kunstenaars een podium geven en een zetje in de rug om een hun carrière te beginnen.
Galerie Pouloeuff is een initiatief van de Keep an Eye Foundation.

Openingstijden

Vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Stuur een bericht naar "Galerie Pouloeuff"