Nicolette Peters

Expositie is afgelopen

ZomerExpo-Opstelling Van Gendthallen Amsterdam

Tentoonstelling 15-04-2019 t/m 19-04-2019 > Waalwijk
Nicolette Peters ZomerExpo-Opstelling Van Gendthallen Amsterdam
De landelijke ZomerExpo is een veelzijdige kunsttentoonstelling in Museum de Fundatie in Zwolle en is samengesteld via open inschrijving en anonieme keuze. Het vertegenwoordigt de hedendaagse beeldende kunst in Nederland. Dit jaar verhouden de aanmeldingen zich op de een of andere wijze tot het thema Europa.

Anonieme keuze is de herkenbare formule van de ZomerExpo, hiermee volgen ze hun Britse collega’s van de Summer Exhibition van de Royal Academy of Arts in Londen. De digitaal ingezonden afbeeldingen worden getoond aan regiojury’s in het hele land, onder meer bestaande uit curatoren, galeriehouders, journalisten en kunstenaars. Zij maken hieruit een keuze van maximaal 1000 werken.

De tweede selectie vindt plaats tijdens de grote ZomerExpo-Opstelling, die dit jaar gedurende een week neerstrijkt in de Van Gendthallen in Amsterdam. Tijdens de ZomerExpo-Opstelling kiezen een professionele jury, een juniorjury en een publieksjury 250 werken voor de uiteindelijke tentoonstelling in Museum De Fundatie. Drie van mijn schilderijen zijn in deze opstelling opgenomen.

Mocht je belangstelling hebben om aan de publieksjury deel te nemen, meld je interesse dan aan via info@zomerexpo.nl.

Realistische schilderijen
Fotografie

Openingstijden

Het atelier is geopend op:
dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur
woensdag van 10.00 tot 17.00 uur
donderdag van 10.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur
koopzondag

Stuur een bericht naar "Nicolette Peters"