Nicolette Peters

Expositie is afgelopen

GoArt Waalwijk

Tentoonstelling 25-08-2019 t/m 25-08-2019 > Waalwijk
Nicolette Peters GoArt Waalwijk
Tijdens het GoWaalwijk Festival, de sport- & uitmarkt in het centrum, stellen de kunstenaars van de Hooisteeg hun atelier open voor publiek. Een expositie met drie gast-exposanten sluit aan op de aftrap van het nieuwe seizoen. Maak kennis met het gevarieerde aanbod dat in de gemeente Waalwijk is te vinden op het gebied van sport en cultuur. Er zijn podia met live muziek en theater, vele sporten en spelen, exposities en culturele activiteiten met dans en beweging.

Hooisteeg 4: Nicolette Peters & Jolanda van Miert
Nicolette Peters bezint zich op het vrouw-zijn, middels fotografie onderzoekt zij haar zelfbeeld. Haar gast Jolanda van Miert schildert abstracten en gaat uit van bestaande vormen, die geïnspireerd zijn op het dagelijks leven.

Hooisteeg 6: Ron Beumer & Karin van Gelder
Het uitgangspunt van elke nieuwe ets is een schets die Ron Beumer ter plekke in het landschap maakt. Bomen als iconen is een groeiende reeks etsen, waarbij bomen centraal staan. Keramiste Karin van Gelder creëert torens, vazen en objecten van de vrije vormen die zij draait.?

Hooisteeg 8: Kay Gotlieb-Wallace & Diane Fisher
In deze tijd, waarin continu aandacht wordt gevraagd om te reageren op wat er om je heen gebeurt, laat Kay een moment van stilte zien in haar werk. Diane houdt zich al van jongs af aan bezig met het maken van draagbare
wolkunst.

Kom samen met ons het nieuwe culturele seizoen openen! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Hooisteeg 4-6-8
5141 KH Waalwijk
13.00 - 18.00 uur

Realistische schilderijen
Fotografie

Openingstijden

Het atelier is geopend op:
dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur
woensdag van 10.00 tot 17.00 uur
donderdag van 13.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
koopzondag

Stuur een bericht naar "Nicolette Peters"