Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie cursisten van Edith Stoel

Tentoonstelling 12-03-2022 t/m 01-05-2022 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Expositie cursisten van Edith Stoel
Van 12 maart t/m 1 mei 2022 is er een bijzondere expositie in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. De werken zijn gemaakt door cursisten die in de afgelopen twee jaar de online themacursussen van kunstenaar Edith Stoel in Klijndijk gevolgd hebben.

In zo’n themacursus wordt een thema uitgediept door in elke les aan een nieuwe opdracht te werken en deze thuis af te maken. De resultaten zijn altijd heel verrassend doordat Edith Stoel steeds weer onconventionele opdrachten weet te bedenken.

Er worden schilderijen getoond van Greetje Hofman, Greetje Knigge, Wenneke de Vries, Marijke van Proosdij, Ina Davids en Angela Wolbers. Daarnaast zijn er boekjes met geborduurde boekomslagen van Geerte Klok. Bij de werken is aangegeven wat het thema en de opdracht was. Zo kan de bezoeker ook zelf zien hoe de verschillende kunstenaars met dezelfde opdracht toch tot een heel ander resultaat zijn gekomen.

Op zaterdag 12 maart vindt om 14.00 uur de opening plaats. Enkele van de cursisten zullen dan aanwezig zijn. Bezoekers zijn van harte welkom.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers




Time: 0.018