Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie diverse kunstenaars

Tentoonstelling 28-05-2022 t/m 20-07-2022 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Expositie diverse kunstenaars
Galerie Beeldbrengers Expositie diverse kunstenaars (2)
Van 28 mei t/m 20 juli 2022 is er een bijzondere expositie bij Inter Art in Emmen. De werken zijn gemaakt door cursisten die in de afgelopen twee jaar de online themacursussen van kunstenaar Edith Stoel in Klijndijk gevolgd hebben.

Er zijn schilderijen te zien van Greetje Hofman, Wenneke de Vries, Marijke van Proosdij, Ina Davids en Angela Wolbers. Bij de werken is aangegeven wat het thema en de opdracht was. Er liggen mapjes met informatie bij. Van sommige schilderijen kun je hierin zien hoe ze gemaakt zijn. Ook zijn er overzichten waarop je alle resultaten van de verschillende cursisten op één opdracht kunt zien.

Naast het schilderwerk zijn er notitieboekjes met een omslag van textiel, vilt en restmaterialen. Deze boekjes zijn creatief gemaakt door Geerte Klok.

De exposities bij Inter Art in Emmen worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. De werkstukken zijn eerder te zien geweest bij Galerie Beeldbrengers. Iedereen is welkom om te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio.

Meer info:
https://www.beeldbrengers.nl/
https://www.facebook.com/Beeldbrengers
https://www.inter-art.nl/

Adres Inter Art: Oosterbracht 22, 7821 CJ Emmen. Open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Beeldbrengers wil graag amateur- en semiprofessionele kunstenaars zichtbaar maken in de regio en jong en oud stimuleren om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Elke acht weken wordt er een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Openingstijden

Tot en met 21 augustus 2022: Zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
Vanaf 3 september 2022: Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers
Time: 0.024