Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

Kunstroute Purmerend 2023

Tentoonstelling 07-10-2023 t/m 08-10-2023 > Purmerend
Kunstcollectief Purmerend Kunstroute Purmerend 2023
Kunstcollectief Purmerend Kunstroute Purmerend 2023 (2)
Kunstroute 2023 met overzichtsexpositie belooft veel variatie en inspiratie

De Kunstroute Purmerend in het weekend van 7 & 8 oktober belooft met 42 deelnemers en een overzichtsexpositie in het Purmerends Museum het culturele hoogtepunt 2023 te worden voor Purmerend, Kwadijk en Zuidoostbeemster.

De Kunstroute wordt op 5 oktober feestelijk afgetrapt met de opening van een overzichtsexpositie in het Purmerends Museum. Tot en met 5 november is in deze expositie van elke kunstenaar een werk te zien. Tijdens het weekend van de Kunstroute (7 en 8 oktober) is de toegang tot het museum gratis!

Aan de Kunstroute doen 42 kunstenaars mee. Een verheugende ontwikkeling, want vanaf 2016 schommelde het aantal deelnemers tussen de 28 en 34. Onder de deelnemers een aantal nieuwe gezichten (in 2023 geballoteerde deelnemers) maar ook ‘oudgedienden’ die een aantal jaren niet hebben meegedaan. Ten opzichte van vorig jaar dus een groter en nieuw aanbod van kunstenaars! Vrijwel alle disciplines zijn vertegenwoordigd, van schilderkunst tot beeldhouwen, van glas tot keramiek en nog veel meer. Kortom een groot en gevarieerd aanbod. Voor elk wat wils. U bent van harte uitgenodigd om tussen 11.00 en 17.00 uur de locaties van de kunstenaars en de overzichtsexpositie in het Purmerends Museum te bezoeken. De kunstenaars zullen u enthousiast ontvangen en over hun werkwijze vertellen.
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.
  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Glaskunst

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend




Time: 0.018