Hilde Wendt Curriculum Vitae

Gecertificeerd vanaf 2012

Hilde Wendt Curriculum Vitae (2)

www.nomc.nl

Hilde Wendt Curriculum Vitae (3)

Linkedin

Hilde Wendt Curriculum Vitae (4)

Registerleerkracht en nationale mediacoach aangesloten bij de beroepsgroep Mediacoaches.

Curriculum Vitae

In 2015 ben ik uit het onderwijs gegaan (na bijna veertig jaar voor de groepen 1 tot en met 8).
Ik doe nu vrijwilligerswerk als taalcoach en voorlezer van de Bieb , netwerkcoach voor SWT Kalf/Kogerveld in Zaandam en Ervaringsdeskundige voor RCO de Hoofdzaak in de Zaanstreek.
Ik exposeer regelmatig met collages en mixed media .
Ik gebruik oude wikkels,foto's,documenten,kaarten ,boeken,postzegels,kleine papiertjes .......
Fijn om samen met anderen aan een project te werken.

Afscheid van de Gouw in de Fabriek te Zaandam.
Speech van mijn voormalig directeur Frits Puhl van obs de Gouw, Zaandam.

Deze week ontving je zekerheid over de regeling van het UWV. Het is vers van de pers. Gezondheidsklachten hebben je de laatste jaren beperkt en daar kwam dat nare ongeval met de bus ook nog overheen. Het UWV heeft je deze week duidelijkheid gegeven en daarmee kun je vooruit gaan kijken. Vanmiddag kijken we even terug. Lang geleden begon je op de Kennedyschool. Je hebt dan ook een rijke en veelzijdige ervaring in het onderwijs en daarbuiten. We hebben de afgelopen jaren wel gesproken over je interesses en je ervaring. Je brede interesse in cultuur vertaalde zich in je certificaat als ICC-er. Je betrokkenheid bij kinderen in moeilijke situaties leidde tot allerlei opleidingen en cursussen, zoals HBO-kindercoach. Je hebt ook interesse in alles wat met Media te maken heeft, wat leidde tot het certificaat Nationale Mediacoach. Je bent van heel veel markten thuis en je hebt die kennis en ervaring jarenlang dienstbaar gemaakt aan de kinderen in onze school. Als cultuurliefhebber ken je ongetwijfeld de tekst van het lied van Bram Vermeulen over de steen in de rivier. In de woorden van Bram Vermeulen: je hebt een steen verlegd in de rivier van De Gouw en bent daarmee van betekenis geweest voor ouders en kinderen en collega’s. Dank voor al je inzet!
Bram Vermeulen - De Steen Ik heb een steen verlegd, in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen. De stroom van een rivier, hou je niet tegen het water vindt er altijd een weg omheen. Misschien eens gevuld, door sneeuw en regen, neemt de rivier m'n kiezel met zich mee. Om hem, dan glad, en rond gesleten, te laten rusten in de luwte van de zee. Ik heb een steen verlegd, in een rivier op aarde. Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten. Ik leverde bewijs van mijn bestaan. Omdat, door het verleggen van die ene steen, de stroom nooit meer dezelfde weg zal gaan. Ik heb een steen verlegd, in een rivier op aarde. Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten. Ik leverde bewijs van mijn bestaan. Omdat, door het verleggen van die ene steen, de stroom nooit meer dezelfde weg zal gaan.

F. Puhl. Zaandam. augustus 2015.

Geef hier een (openbare) reactie op het werk van Hilde Wendt