Verwacht

Het speel- en spanningsveld tussen abstractie en figuratie

09-10-2021 t/m 10-10-2021

“Kunst is voor mij het uitdrukken van betekenis d.m.v. experiment; struikelend over het toevallige, combineer ik mijn intense liefde voor kleur, licht en het triviale. Kunst zie ik als noodzakelijk geestelijk voedsel. Dat wat nog niet is, moet geboren worden.”

Belangrijke aspecten in het werk van Cis Bakker zijn recycling, het werken met contrast en tegenstellingen, een collageachtig gebruik van stijlen en de neiging het existentiële te illustreren.

In deze weekend tentoonstelling in Het Weefhuis laat Cis Bakker haar recente tekeningen zien in gemengde techniek op papier; hierin staan het speel- en spanningsveld tussen abstractie en figuratie centraal.
Cis Bakker Het speel- en spanningsveld tussen abstractie en figuratie

Verlengd : tekeningen van Cis Bakker

30-03-2021 t/m 10-04-2021

Galerie Waterbolk
Schoutenstraat 10
3512 GB Utrecht

dinsdag 30 maart t/m zaterdag 10 april.
Dagelijks tussen 12:00-18:00 open,
(zelf aanwezig op woensdag 7, vrijdag 9, en zaterdag 10)

In de meest recente tekeningen van Cis Bakker in gemengde technieken, komen meerdere lijnen uit alle jaren beeldend bezig zijn hiervóór, samen. Vanuit het speel- en spanningsveld tussen abstractie en figuratie ontstaan de werken met veel plezier, benieuwd naar wat er nog niet is.

Koop een gratis toegangskaartje (i.v.m. Corona) op:
https://cisbakker-expositie-galeriewaterbolk.eventbrite.nl

Zo is er toch nog wat mogelijk; voor een veilig bezoek. Er mogen 2 bezoekers binnen zijn per half uur/tijdslot, dus scroll naar de juiste dag/tijd die je het beste past.
Cis Bakker Verlengd : tekeningen van Cis Bakker