KUNST waren HUIS

26-11-2010 t/m 24-12-2010

OP = OP

KUNSTwarenHUIS voor al uw kunstinkopen voor de feestdagen...

Vanaf 26 november t/m 24 december is er in kunsthuisKEK te Epe de installatie/expositie 'KUNSTwarenHUIS' te zien. In het KUNSTwarenHUIS vindt u mooie, bijzondere en eetbare kunstvoorwerpen tegen een feestelijk betaalbare prijs.
Zo heeft Nelleke Ponsteen haar afdeling "Post-it Art Gadget". Mooie, humoristische tekeningen op post-it papier 'For A Special Price'. Ook haar lollypopjes zijn niet te versmaden. Die zijn zo lekker!
Het pashokje in om de kunst aan te trekken die bij u past. Onder de titel "kunst past ons / pas die kunst" presenteert Roeli Rumscheidt unieke voorwerpen. Op de groenteafdeling vindt u ook van haar hand prachtig kunstfruit in de vorm van kleine schilderijen en keramiek op de fruitschaal of aan de muur.
Koos van der Meer treft u op de boeken, tijdschriften en tekeningen afdeling. Mooi vormgegeven kunstboeken en -tijdschriften komen in uw bezit voor weinig. De tekeningen en kunstenaarsboeken, ook te koop op deze afdeling, zijn een selectie uit het oeuvre van Koos in de loop der jaren ontstaan.
In de Petshop van Marijke Abels koopt u geen kat in de zak! Integendeel: tegen beregoeie prijzen kunt u nu kunst hamsteren... Vis niet achter het net!!
Met "het nieuwe recyclen" stapt Jan Sickmann in de uitdagingen van de huidige tijd. Ga naar de afdeling van "het nieuwe recyclen" en u vindt het "nieuwe sieraad" voor vriend of geliefde. Naast deze afdeling ziet u de houten broches en ikonen/vrouwenportretten van Marijke Boverhof. Ook zijn er nog 10 exemplaren van het bijzondere "relatiespel" verkrijgbaar. Het spel bestaat uit 10 kleine afdrukken van schilderijen waar op de achterkant vragen staan. Dit relatiespel kan met kinderen, partner of vrienden gespeeld worden.
De filiaalchef Lammy Alons staat borg voor een heerlijk kopje koffie! Maar: proef daarbij vooral haar overheerlijke "hartenkreten". Monica Ligteringen verkent de wereld van borstplaat, (h)eerlijk zwart–wit, mooie muurbloempjes en nog veel meer. Monica vindt u ook terug op de leesafdeling met glanzende teksten en als u toch in het pashokje staat probeer dan eens een halsband van haar hand.
Joke van der Wal verkoopt 'heilige boontjes' in fraaie doorschijnende tasjes, zodat u uw eigen boontjes kunt doppen.
Opening 26 november 20.00 uur door de voorzitter van de ondernemersvereniging dhr. Gerard Dijkstra.
Er wordt een run op het kunsthuis verwacht!
zie de website voor adres en openingstijden www.kunsthuiskek.nl
Nelleke Ponsteen KUNST waren HUIS

Expo MFC Aperloo Nelleke Ponsteen

14-08-2010 t/m 29-10-2010

Expositie met o.a. veel portretten

MFC Aperloo
Stadsweg 27
8084 PH 't Harde
tel.0525-651764

Gemeentelijke kunst expositie

05-08-2010 t/m 24-09-2010

in de Ring van het gemeentehuis Epe.

De gemeente heeft een kerncollectie van aangekocht werk geselecteerd o.a. op grond van kwaliteit (waaronder een werk van mij, zie foto)


www.deringepe.nl
info@deringepe.nl