Een welkom bericht van Aicheline
Ben nuchter, sociaal en betrouwbaar, je kunt altijd op mij rekenen. Ik zit boordevol passie, en enthousiasme om jou te leren hoe je de beste resultaat haalt uit jezelf.
Mijn naam is Aicheline Everts-Alexander en ik help jouw om kunstwerken te realiseren waarvan je nooit gedroomd zou hebben dat dat mogelijk was. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen talent in zich heeft om tekenen en schilderen, dat een vaardigheid is, te leren.

Waarom kan ik jou helpen?

Ik ben een hobbyist en heb in mijn vrije tijd heel veel kunstwerken gemaakt naast mijn vaste baan. Mijn ervaring hierin is dat veel mensen de kans niet krijgen of benutten om te ondervinden wat hun passie nou werkelijk is en ervoor te gaan. Ik heb 38 jaren in vaste dienst gewerkt vanaf mijn 18ein de financiële dienst verlening. Nadat ik bij mijn laatste werkgever (waar ik 13 jaar in dienst was) overbodig werd vanwege reorganisatie wilde ik mezelf de kans geven om alsnog te gaan voor mijn eigen passie dat is kunst en mensen begeleiden. Ik heb altijd met deadlines gewerkt en die ook altijd gehaald, doordat ik goed kan plannen en organiseren. Aangezien ik niet meer de jongste ben, doch dynamisch en levendig, heb ik de focus gelegd op franchising.

Door mijn passie voor alles wat met kunst betreft, kwam de formule van “The Seasons Art Class” op mijn pad. Ik voelde meteen een connectie met het product, namelijk om iedereen de kans te geven hun creativiteit verder te laten ontwikkelen middels het tekenen en schilderen. Mijn eigen rol hierin is het managen van de onderneming en het coördineren van de lessen. Ik ben ook altijd aanwezig op de lesdag om de vakdocent te assisteren.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of je wilt aanmelden.

Met vriendelijk creatieve groeten

Aicheline!