Ik ben Andriette Chrisoleen, een professionele kunstenaar met een passie voor het creëren van visueel adembenemende en emotioneel impactvolle kunstwerken. Kunst is mijn ontsnapping, mijn toevluchtsoord en mijn expressiemiddel. Het is mijn passie om met mijn kunst schoonheid toe te voegen aan de wereld.

Ik heb naar veel plaatsen over de hele wereld gereisd en put inspiratie uit de verschillende culturen, landschappen, mensen en dieren die ik onderweg ben tegengekomen.

Ontspannen en mezelf uitdrukken was iets wat ik heb geleerd tijdens mijn sabbatical van een jaar werken op kantoor in 2019. Tijdens dit jaar heb ik mijn passie (kunst creëren) leren kennen en weer van het leven kunnen genieten! Dit leidde ertoe dat ik weer naar school ging.

Na het afronden van mijn kunstopleiding, in de lente van 2023 (Mastery Program van Milan Art Institute), begon ik aan een reis om mijn vaardigheden te verfijnen en mijn artistieke horizon te verbreden.

Mijn favoriete medium is acryl- en olieverf, waarmee ik rijke texturen en lagen kan creëren die diepte en dimensie geven aan mijn werk. Ik experimenteer voortdurend met nieuwe technieken en stijlen, verleg de grenzen van mijn creativiteit en verken nieuwe expressiemogelijkheden.

Bedankt dat je de tijd neemt om mijn site te bezoeken en meer te weten te komen over mijn werk. Ik hoop dat mijn kunst je zal inspireren, ontroeren en je meevoeren naar een wereld van schoonheid en verwondering.
Andriette Chrisoleen Curriculum Vitae