Lyrisch abstract werk (acryl- olieverf)-sculpturen, keramisch werk

Het in vervoering raken van iets is voor mij vaak een uitgangspunt om een serie werken te laten ontstaan. Zo zijn er de jaren dat ik vorm geef aan deze gevoelens vaak thema's ontstaan die mij tijden kunnen boeien en vragen om uitgediept te worden. Ik kan dit vinden in de natuurelementen rondom mij heen, landschappen die ik tegenkom in Portugal of Spanje, en waar mij dan vooral de vervreemde elementen die ik thuis niet tegenkom vorm wil geven. Of de emotie van de mens boeit mij, zodat ik bij het beluisteren van de "Winterreise " van Schubert de teksten van Muler om wilde zetten in beeld daar er zoveel wezenlijks in te zoeken is, emotie die men als mens ervaart.
Hoofdthema is het Landschappelijke.
Landschappelijke impressies weergeven, natuurelementen die ontstaan vanuit de waarneming, die ik opsla door mijn zoektochten in de natuur.
Het ontstane schilderij geeft een sfeer weer, een indruk die achterblijft, en waarin een ieder zijn eigen bestemming kan vinden, Een nieuw landschap ontstaat op het doek, abstract of met een zweem van meer herkenning van fragmenten, beide vormen blijven boeien en uitdagen.