Ik maak schilderijen, tekeningen, foto's en video's. Mensen zeggen vaak dat zij mijn werk  geheimzinnig vinden. Of dat ze er een verhaal in zien. 

In de eerste plaats ben ik een  waarnemer met een filosofische  inslag. Ik kijk graag. Ik kijk en luister naar mensen, de zee, bossen, duinen, dieren, de rijkdom van de aarde, beeldende kunst, muziek, boeken, stilte.  Wat ik zie, neem ik mee naar binnen en daar gaat het sudderen en broeien totdat het klaar is om een geheel eigen weg naar buiten te gaan. Het materiaal waarmee ik dan aan de slag ga, kan zeer verschillend zijn.: houtskool, krijt, verf, papier, doek, klei, cement, gevonden materiaal, taal, foto, film, etc.

Naast mijn eigen werk begeleid ik workshops waarin ik graag wil doorgeven dat de beeldende kunst op een unieke, vrije en plezierige manier kan bijdragen aan een proces van bewustwording. En die workshops doe ik, op aanvraag of op eigen initiatief, op diverse locaties: strand, cultureel centrum, pastorie, bos, etc.

Ook persoonlijke begeleiding in schilderen en tekenen is mogelijk, in mijn atelier of op locatie.

Mijn werkplek is geen vaste plek. Ik voel mij prettig als nomade; werkend in mijn atelier, of thuis, ook in Amsterdam, of buiten op het strand. Op die plekken geef ik vorm aan mijn ideeën . 

Om in de stroom van creëeren te blijven heb ik muziek, stilte, vrijheid en "geestelijk voedsel" nodig. Dat laatste probeer ik te verwerven door waar te nemen, door te luisteren, door te kijken naar allerlei kunstvormen, door contacten met andere kunstenaars, maar vooral door de werkelijkheid te nemen zoals hij tot mij komt.

Leven is worden. Altijd onderweg zijn is zo gek nog niet.