Galerie Steenwijk

Expositie is afgelopen

Daniël Douglas (Zwolle, schilderijen): Oude meester, nieuwe jas

Tentoonstelling 22-10-2020 t/m 28-11-2020 > Steenwijk
Galerie Steenwijk Daniël Douglas (Zwolle, schilderijen): Oude meester, nieuwe jas
Galerie Steenwijk Daniël Douglas (Zwolle, schilderijen): Oude meester, nieuwe jas (2)
Als een oude meester laat Daniël zijn licht schijnen in zijn olieverfschilderijen. Hij beoefent het ambacht van schilderen zoals de oude meesters, maar met een aan de huidige tijd aangepast (licht)beeld. Het zijn werken met een geheel eigen kijk op de wereld.
Door het kleurgebruik en de fijne schildertechniek is Daniël in staat zijn schilderijen een magische sfeer mee te geven die boven de alledaagse werkelijkheid uitstijgt. Of het nu portretten of stillevens zijn, zijn vakmanschap komt tot uiting tot in de kleinste details. Het verraadt in ieder geval zijn fascinatie voor de oude meesters en hun manier van schilderen.

De stichting "Galerie Steenwijk" bestaat sinds 1966 en is gevestigd boven de Bibliotheek aan de Meppelerweg 47 te Steenwijk (Rabogebouw), lift aanwezig.

De stichting heeft ten doel het organiseren van tentoonstellingen op het gebied van beeldende kunst en andere kunstvormen. Het beleid van het huidige bestuur is een zo groot mogelijke diversiteit van tentoonstellingen te presenteren met een hoge kwaliteit.
In het expositieseizoen, dat loopt van september tot en met mei, zijn ongeveer acht tentoonstellingen, waarvan de toegang altijd gratis is.

Het postadres van de galerie is uitsluitend: Postbus 112, 8330 AC Steenwijk

Openingstijden

Openingstijden tijdens exposities:
Maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur

Stuur een bericht naar "Galerie Steenwijk"