Nu te zien

BINNENsteBUITEN WG Kunst Amsterdam

31-05-2024 t/m 01-09-2024

Kunstroute BINNENsteBUITEN - Schaamte van WG Kunst. Groepsexpositie in 55 vitrinekastjes op het Wilhelmina Gasthuisterrein in Amsterdam.

WG Kunst organiseert deze zomer voor de vierde keer een kunstroute in de openbare ruimte BINNENSTEBUITEN, met als thema SCHAAMTE. De route is te zien van 31 mei t/m 1 september 2024.
Een buitenmuseum, toegankelijk en laagdrempelig voor buurtbewoners uit de directe omgeving én alle mensen daarbuiten.

Dit jaar loopt de route vanuit WG Kunst over het WG terrein naar Mentrum. Ruim 50 vitrinekastjes met kunst zijn de hele zomer te bezichtigen. Behalve een aantal kunstkastjes voor cliënten van Mentrum zijn ook 5 kunstkastjes voor buurtbewoners gereserveerd. Er is een genummerde plattegrond verkrijgbaar bij WG Kunst en bij de informatiekastjes die verspreid over het WG terrein staan.

Meer informatie over de kunstenaar en het kunstwerk is te vinden via de QR code op het vitrinekastje. Er worden op aanvraag gratis rondleidingen georganiseerd en voor kinderen is een Kijk-en-Doe-boekje beschikbaar. De buitenkunstroute is 24/7 te bezichtigen gedurende de tentoonstellingsperiode.
MaRlieK BINNENsteBUITEN WG Kunst Amsterdam
MaRlieK BINNENsteBUITEN WG Kunst Amsterdam

De Wijk in! Kunstroute van ZIMIHC in de wijk Zuilen, Utrecht.

01-06-2024 t/m 05-07-2024

Kunstroute De Wijk in! van ZIMIHC. Groepsexpositie in de wijk Zuilen Utrecht, met wandelroute.
"Tijdens De Wijk In! maken we van de wijk een galerie. Kunst van lokale makers is door iedereen op straat te bewonderen, en maakt van een alledaags ommetje een bijzondere belevenis. Door poëtische toevoegingen krijgen kunstwerk en locatie een nieuwe dimensie – en kijken bezoekers met andere ogen naar de wijk."
Buurtwerkkamer De Verbinding, Zwanenvechtplein 11, Utrecht.
MaRlieK De Wijk in! Kunstroute van ZIMIHC in de wijk Zuilen, Utrecht.
MaRlieK De Wijk in! Kunstroute van ZIMIHC in de wijk Zuilen, Utrecht.
MaRlieK De Wijk in! Kunstroute van ZIMIHC in de wijk Zuilen, Utrecht.

MaRlieK - crowdscape-installatie. Etalage-expositie Poortstraat 96 Utrecht

01-01-2024 t/m 09-02-2024

Van 1 januari tot half februari 2024 was in de etalage van Vinhos de Portugal, Poortstraat 96 te Utrecht werk van Utrechts beeldend kunstenaar MaRlieK te zien.
MaRlieK MaRlieK - crowdscape-installatie. Etalage-expositie Poortstraat 96 Utrecht


Time: 0.006