1 (56)

Co-Working-House Delfgauw zoekt gebruikers

Esther Brans | (Delfgauw)

Durf-Droom-Doe, ik ga een Co-Working-House op zetten. Op de site Delfpark.nl kan je even meekijken. Fase B kijk wordt op dit moment gebouwd, de oplevering staat gepland voor de zomer 2019 en dan ga ik nog hard aan de slag om van dit casco pand een supergaaf Co-Working House te maken. Daarvoor zijn we op zoek naar leuke, vooral inspirerende mensen die passie hebben voor wat ze doen, kunnen maken of die flexwerker die thuis mag werken van de baas maar de gezelligheid van mensen om zich heen zoekt. Ben jij die creatieve blogger, architect of coachingsdeskundige, ben je op zoek naar een betaalbare werkplek, zoek je ruimte of je mooiste yoga-kunsten te vertonen, of droom je van je eigen beauty of fysio-ruimte ? Stuur me dan een bericht.
Wellicht kunnen we met vele leuke mensen brainstormen of kennisdelen, hoe jij denkt dat je eigen werkplek eruit moet komen te zien.

Om dit moment werk ik nog fulltime als directie-assistente en mijn partner is ZZP-er in de afbouw en beheerder van diverse kerken en gebouwen. We gaan de komende tijd iedere week iets proberen te netwerken of leuke mensen om ons heen te verzamelen.

10-04-2019 t/m 10-04-2020

Stuur een bericht naar "Esther Brans"