20 (78)

Medehuurders gezocht voor bedrijfsruimte Amsterdam Westpoort/Houthavens/Sloterdijk

Martijn Heinsius | (Amsterdam)

Wij zijn twee kleine bedrijven die een bedrijfsruimte willen huren in Amsterdam Westpoort. Music Box Designs en Heinsius Clay & Tadelakt. De bedrijfsruimtes die we te huur zien staan zijn op zich goed, maar te groot. Daarom zoeken we één of twee partner(-s) die in totaal ong. 30-40 m2 mee willen huren.

Ik heb opslagruimte nodig voor stukadoorsgereedschap, maar beide werken we ook met hout, we maken stof. Als je stofvrije opslag nodig hebt, maken we een aparte ruimte d.m.v. een plastic cabine waar je jouw spullen stofvrij op kunt slaan.

Als je in de ruimte wilt werken, willen we uiteraard weten wat je er gaat doen. Het hoeft niet iets met ons soort werk te maken hebben, het kan van alles zijn.

In de meeste gevallen gaat het om ong. 100 m2 bedrijfsruimte beneden en ong. 35 m2 op de eerste etage. Als je de kantoorruimte wilt huren kan dat, u dient er dan rekening mee te houden dat wij gebruik maken van machines en lawaai produceren.

We zoeken serieuze partners die zich voor een nader te bepalen tijd vast willen leggen aan het huren, dit wordt vaak gevraagd door de verhuurders.

Het leek ons verstandig eerst eventuele partners te vinden alvorens we reageren op bedrijfsruimtes. Let op: het gaat alleen om Amsterdam Westpoort , Houthavens en mogelijk Sloterdijk.

www.tadelaktdesign.com

21-11-2019 t/m 21-02-2020

Stuur een bericht naar "Martijn Heinsius"