22 (155)
Meer van Lida Meines

AANRADER deze online cursus KLEUREN MENGEN 25,-

Lida Meines | (Amersfoort)

AANRADER deze online cursus KLEUREN MENGEN 25,-

Ken je dat heb je net een mooie kleur gemengd en daarna lukt het niet meer om deze opnieuw te krijgen. Of het lukt je maar niet de juiste kleur groen te mengen. Dat kan je plezier in het schilderen behoorlijk verpesten.

In dit boekje leer ik je met mijn methode makkelijker kleuren mengen. Je maakt zelf een handig naslagwerkje met de kleuren die je standaard in huis hebt. Door het handige A5 formaat is het een boekje die je makkelijk in je atelier kunt gebruiken en mee kunt nemen naar een cursus.

Mijn jarenlange kennis draag ik graag aan je over zodat je nog makkelijker en sneller kunt mengen en nog meer plezier in het schilderen krijgt. Het boekje is te gebruiken voor zowel acrylverf als olieverf. Ik laat je in de bijbehorende filmpjes de basis van kleurwerking zien en in de filmpjes leer je ook hoe je mooie kleurnuances kunt mengen.

Bij dit boekje ontvang je per mail de persoonlijke toegang tot de filmpjes.

De levertijd van het boekje is maximaal 10 dagen.
te bestellen op https://lidameines.nl/product/leer-nu-echt-mooi-kleuren-mengen-met-dit-kleurenboekje/

naar de website

28-02-2024 t/m 28-02-2025

Lida Meines ( Amersfoort ) Cursussen
AANRADER met deze online cursus kleuren mengen, leer je eindelijk echt kleuren mengen via een makkelijke methode die Lida Meines op een heldere en eenvoudige manier uitlegt.
"ik verzeker je dat je na het zien van de filmpjes en het maken van het kleurenboekje meer plezier in het schilderen krijgt doordat je eindelijk zelf de juiste kleuren (opnieuw) kunt mengen"
Lida Meines ( Amersfoort ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar Lida Meines