hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek expositieruimte
1 (40)

Expositieruimte te huur
(Amsterdam)
Amsterdam House of Arts & Crafts

Deze mededeling is verlopen (117 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je werk tentoon te stellen?

Amsterdam House of Arts & Crafts stelt haar diverse lichte ruimtes beschikbaar voor het organiseren van exposities en andere evenementen. Onze locatie, op 10 min lopen van Amsterdam CS tussen het Waterlooplein en de Nieuwmarkt, is prima bereikbaar en centraal gelegen. Bij Amsterdam House of Arts & Crafts zijn diverse mogelijkheden.

De expositieruimte aan de voorzijde van het gebouw (Oudeschans) is altijd zichtbaar vanaf de straat, maar je kunt ook kiezen voor de Binnentuin, Tuinkamer of Ruimte Verlicht om je werk te etaleren.

De Tuinkamer heeft met haar robuuste muur, houten steunbalken en met de hand gelegde lemen vloer een landelijke en stoere uitstraling. De ruimte dankt haar naam aan haar ligging naast de tuin, die heerlijk met zon overgoten wordt in de zomer. De Tuinkamer is 50 m2 en rechthoekig van vorm. Daglicht komt naar binnen door de lange rij ramen aan de tuinkant.

De ruimte Verlicht heeft een industriële allure door de onbewerkte betonnen muren en stoere houten vloer. De twee grote dakramen in het midden van deze hoge ruimte vormden de basis voor de naam. Deze vierkante ruimte van 55 m2 wordt van de Tuinkamer gescheiden door een schuifdeur, waardoor het mogelijk is om beide ruimtes als een geheel af te huren.

Beide vertrekken zijn uitermate geschikt voor het organiseren van exposities, lezingen, debatten, workshops en meer. Onze toegankelijke en levendige sfeer en de aanwezigheid van meerdere creatieve initiatieven onder 1 dak maken het aanbod in combinatie met onze catering en service compleet.

Combineer de diverse ruimtes en creeër in elke ruimte een Eigen sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor foto's, check onderstaande link naar onze website. Voor meer informatie, vrijblijvende bezichtigingen, prijzen en reserveringen, neem contact op via info@amsterdamhouseofartsandcrafts.com of 06 44728319.

www.amsterdamhouseofartsandcrafts.com


Kunstinzicht pagina: Amsterdam House of Arts & Crafts
21-08-2016 t/m 21-08-2017