1 (43)
Meer van Barbara Pijnappel

Opdracht voor beeld of object in brons of steen, Apeldoorn

Barbara Pijnappel | (Apeldoorn)

Opdracht voor beeld of object in brons of steen, Apeldoorn

BEELD in OPDRACHT:
Graag wil ik uw opdracht voor het maken van een bronzen of stenen beeld of object. Ik heb 31 jaar ervaring met beelden maken in klei, was, brons en steen en 10 jaar met tekenen en schilderen.
Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt van opdrachten van beelden, die ik eerder gemaakt heb, van enkele figuren, een beeldengroepje, een portret, naaktfiguur, religieuze figuren.
Ook heb ik eerder portretten getekend en geschilderd.

Wilt u een bronzen of stenen beeld of portret van mens of dier? Afhankelijk van de grootte van het beeld en de keuze van het materiaal duurt het hele proces meestal een paar maanden om het te maken. De tijdsduur en kosten zijn ook afhankelijk van het formaat van het beeld. Hiervoor is overleg nodig. Na een oriënterend gesprek kan de opdracht verleend worden.
Wanneer u een portret van een bestaand persoon of dier wilt, maak ik eerst een serie foto's. Dit worden mijn werkfoto's. Voor de finishing touch kan het nodig zijn dat de persoon of het dier in kwestie 1 of 2 keer levend model moet zitten.
Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt met eerdere opdrachten en een pagina over het proces van een beeld in brons gieten, www.barbsgallery.com

Voor het maken van een portret, een figuur, een dier, beeld of object kunt u het best contact met mij opnemen via mijn site www.barbsgallery.com of mijn email art-barb@planet.nl.

PORTRET:
In november 2013 maakte ik het onderstaande portret in klei van mijn zoon Paco:
Afmetingen:
Hoogte: 30 cm
Lengte: 22 cm
Breedte: 26 cm

Ook een beeld wat eerst in klei is gemaakt, kan in brons worden gegoten. Normaliter wordt voor het origineel echter was gebruikt.

www.barbsgallery.com

04-04-2019 t/m 04-04-2020

Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht
Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht (2)
Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht (3)
Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht (4)
Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht (5)

Stuur een bericht naar "Barbara Pijnappel"