31 (34)

Opdracht voor beeld, object, relief, gevelbeeld, portret in brons of steen, Apeldoorn

Barbara Pijnappel | (Apeldoorn)

Opdracht voor beeld, object, relief, gevelbeeld, portret in brons of steen, Apeldoorn

BEELD in OPDRACHT:
Graag wil ik uw opdracht voor het maken van een bronzen of stenen beeld of object. Ik heb meer als 30 jaar ervaring met beelden maken in klei, was, brons en steen.
Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt van opdrachten van beelden, die ik eerder gemaakt heb, van enkele figuren, een beeldengroepje, een portret, naaktfiguur, religieuze figuren.
Ook heb ik eerder portretten getekend en geschilderd.

Wilt u een bronzen of stenen beeld of portret van mens of dier? Een reliëf of een gevelbeeld? De tijd om het te maken is afhankelijk van de grootte van het beeld en de keuze van het materiaal. De tijdsduur en kosten zijn ook afhankelijk van het formaat van het beeld. Hiervoor is overleg nodig. Na een oriënterend gesprek kan de opdracht verleend worden.
Wanneer u een portret van een bestaand persoon of dier wilt, maak ik eerst een serie foto's. Dit worden mijn werkfoto's. Voor de finishing touch kan het nodig zijn dat de persoon of het dier in kwestie 1 of 2 keer levend model moet zitten.
Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt met eerdere opdrachten en een pagina over het proces van een beeld in brons gieten, www.barbsgallery.com

Voor het maken van een portret, een figuur, een dier, beeld of object kunt u het best contact met mij opnemen via mijn site www.barbsgallery.com of mijn email art-barb@planet.nl.

PORTRET:
In november 2013 maakte ik het onderstaande portret in klei van mijn zoon Paco:
Afmetingen:
Hoogte: 30 cm
Lengte: 22 cm
Breedte: 26 cm

Ook een beeld wat eerst in klei is gemaakt, kan in brons worden gegoten. Normaliter wordt voor het origineel echter was gebruikt.

www.barbsgallery.com

17-12-2020 t/m 17-12-2021

Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht
Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht (2)
Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht (3)
Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht (4)
Barbara Pijnappel ( Apeldoorn ) Kunst in opdracht (5)

Stuur een bericht naar "Barbara Pijnappel"