61 (72)

Royale werkruimte met keuken L 1.07 (194m2)

Grote ruimte beschikbaar in Broedplaats Lely (194m2) | (Amsterdam)

Royale werkruimte met keuken L 1.07 (194m2)

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60, komt een royale ruimte vrij op de eerste verdieping. Het betreft geschakelde ruimtes, waarvan één grote ruimte, een keuken gedeelte, opslag en een toiletje. Deze ruimte grenst aan de aula, waar activiteiten plaatsvinden zoals repetities voor dans en mogelijk ook voorstellingen. De ruimte werd voorheen gebruikt als een kantineruimte, expositieruimte, ondersteunde horeca voor de activiteiten in de aula, maar ook een periode als kantoor.

De ruimte bevat een keukengedeelte met diverse aansluitingen is daarmee geschikt om gereed te maken als kookruimte, een ontmoetingsplek met bijvoorbeeld een maatschappelijke doelstelling of bijv. food artists met workshops.

Er geldt een speciaal, lager huurtarief voor deze ruimte. Onze voorkeur gaat uit naar een huurder die ook wil overwegen de ruimte incidenteel open te stellen voor andere huurders en/of de buurt. Maar meld je ook graag als je hier niet direct warm voor loopt.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als kookstudio, werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Kunstenaar of creatieve ondernemersprijs:

KOSTEN
Kale huur € 794,21
BTW (21%) kale huur € 166,78
Servicekosten € 430,47
BTW (21%) servicekosten € 90,40
———————————————————–
Totaal (excl. btw) € 1224,68

Totaal (incl. btw) € 1481,86

Het bedrag genoemd als servicekosten omvat o.a. de voorschot bedragen voor gas, water, elektra en de levering van internet.
Het huidige broedplaats Lely is een tijdelijke broedplaats in afwachting van de herontwikkeling van dit gebouw. De herontwikkeling zal nog dit jaar aanvangen waarmee de huur van broedplaats Lely ten einde komt.
Past deze ruimte goed bij jouw/jullie werk en wil je graag in Broedplaats Lely huren?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van het ruimtenummer en de broedplaats.

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.

urbanresort.nl/offer/lely-kantineruimte

18-02-2024 t/m 18-08-2024

Grote ruimte beschikbaar in Broedplaats Lely (194m2) ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte

Stuur een bericht naar Grote ruimte beschikbaar in Broedplaats Lely (194m2)