27 (37)

Grote lichte ruimte in broedplaats ACTA met entresol (AC 1.15)

Grote lichte ruimte in broedplaats ACTA met entresol (AC 1.15) | (Amsterdam)

Grote lichte ruimte in broedplaats ACTA met entresol (AC 1.15)

In broedplaats ACTA, het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam aan de Louwesweg 1 in Slotervaart, werken ongeveer 200 culturele ondernemers en kunstenaars in 90 werkruimtes. O.a. Beeldend kunstenaar Edwin Zwakman, fotograaf Robin Alysha Clemens, grafisch ontwerper Lyanne Tonk en acteur en kunstenaar Jose Montoya hebben hun werkruimte hier. Een aantal van hen staat met hun profiel op de website van Urban Resort.

Naast de woon- en werkruimtes, vind je RADION in deze broedplaats. Deze culturele vrijhaven biedt een cultureel podium, 24-uursclub, eetcafé en expositieruimte. Er is ook een voedselbos, waar Hof van Acta groenten verbouwt en bijen huisvest. In de bovenverdiepingen vind je 460 studentenwoningen, welke door TWA worden beheerd. Urban Resort realiseerde bij de start van ACTA een woongroep op de derde verdieping, hier wonen 12 broedplaatshuurders.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit naar de achterkant van het ACTA-gebouw. De ruimte is erg ruim en de hoogte biedt mogelijkheid voor een functionerende entresol.

Wel/Geen Cawa
Let op: Het gaat hier om een CAWA ruimte – Je moet in het bezit zijn van een positieve CAWA toets of deze tijdig aanvragen om deze ruimte per direct te kunnen huren.

Kale huur € 553,97
Servicekosten € 499,04
BTW 21% € 221,13
——————————————–
Totaal € 1.274,14

Interesse? Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza en onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Vertel in je aanmelding kort iets over jezelf, wat je doet en waar je de ruimte graag voor wilt gebruiken.

naar de website

04-01-2024 t/m 04-07-2024

Grote lichte ruimte in broedplaats ACTA met entresol (AC 1.15) ( Amsterdam ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte
Grote lichte ruimte in broedplaats ACTA met entresol (AC 1.15) ( Amsterdam ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte (2)

Stuur een bericht naar Grote lichte ruimte in broedplaats ACTA met entresol (AC 1.15)