3 (5)

Start opnieuw op 1 november in Den Haag: Creative Ceramics

Petra de Vree | (Den Haag)

Start opnieuw op 1 november in Den Haag: Creative Ceramics

Gun jezelf het genot om in een ontspannen en gezellige sfeer de eindeloze mogelijkheden van klei te leren kennen. Mijn atelier en ik zijn klaar voor de aftrap van de cursus "Creative Ceramics". Dezelfde cursus heb ik eerder gegeven in Hanoi en in Dhaka en vanaf september 2023 was het tijd voor Den Haag.
Als ervaren docent deel ik graag mijn kennis met max.10 cursisten in 6 wekelijkse sessies.
De cursus is bedoeld voor beginners en ook voor mensen die eerder met klei gewerkt hebben en zich willen verdiepen. De begeleiding is in het Nederlands en in het Engels en Spaans hoort ook te de mogelijkheden.

Wat staat je te wachten?
Spelenderwijs leer je de basistechnieken van het handvormen met klei, waaronder opbouwen met ringen, werken met platen klei en het uithollen van een massief werkstuk. Per les maak je op deze manier een werkstuk. Na een aantal sessies wordt alles biscuit gebakken in de keramiekoven. In de laatste sessies gaan we glazuren en wordt alles een tweede keer gebakken.
Heb je al ervaring dan begin je aan een groter werkstuk waar je meerdere sessies voor uit kunt trekken. Mijn professionele begeleiding zal dan individueel gericht zijn.

Wanneer?
De sessies vinden plaats op de woensdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur, en op woensdagavond van 19.30 tot 22.30 uur. De nieuwe cursus begint op 6 september, maar je kunt je ook al opgeven voor januari 2024.

Waar?
Het atelier is in het SoZa gebouw, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag. Erg makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, omdat het bij de uitgang van het station Laan van NOI in Den Haag ligt.

Heb je vragen?
Neem via mail contact op voor kosten en andere details, ik zal je per omgaande antwoorden. Op mijn website www.petradevree.nl kun je mijn werk als kunstenaar leren kennen.

www.petradevree.nl

27-10-2023 t/m 27-10-2026

Petra de Vree ( Den Haag ) Cursussen
Informatie over cursus (1)
Petra de Vree ( Den Haag ) Cursussen (2)
Informatie over cursus (2)

Stuur een bericht naar Petra de Vree