5 (5)

Start 1 november: Creative Ceramics

Petra de Vree | (Den Haag)

Voor de tweede keer start ik deze cursus van 6 sessies.

Gun jezelf het genot om in een ontspannen en gezellige sfeer de eindeloze mogelijkheden van klei te leren kennen. Mijn atelier en ik zijn klaar voor de tweede versie van de cursus "Creative Ceramics" in Den Haag.
Als ervaren docent deel ik graag mijn kennis met max.10 cursisten in 6 wekelijkse en gevarieerde sessies.

De cursus is bedoeld voor beginners en ook voor mensen die eerder met klei gewerkt hebben en zich willen verdiepen. De begeleiding is in het Nederlands, maar ook uitleg in het Engels en Spaans hoort tot de mogelijkheden. Dezelfde cursus heb ik eerder gegeven aan internationale deelnemers in Hanoi en in Dhaka en vanaf begin september 2023 was het tijd voor Den Haag.

Wat staat je te wachten?
Spelenderwijs leer je de basistechnieken van het handvormen met klei, waaronder opbouwen met ringen, werken met platen klei en het uithollen van een massief werkstuk. Per les maak je op deze manier een werkstuk. Na een aantal sessies wordt alles biscuit gebakken in de keramiekoven. In de laatste sessies gaan we glazuren en wordt alles een tweede keer gebakken.
Heb je al ervaring dan begin je aan een groter werkstuk waar je meerdere sessies voor uit kunt trekken. Mijn professionele begeleiding zal dan individueel gericht zijn.

Wanneer?
De sessies vinden plaats op de woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur, en op woensdagavond van 19.30 tot 22.30 uur. Deze cursus start op 6 november, maar je kunt ook al voor een latere cursus inschrijven, die begint in januari 2024.

Waar?
Het atelier is in het SoZa gebouw, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag. Erg makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, omdat het bij de uitgang van het station Laan van NOI in Den Haag ligt.

Heb je vragen?
Neem via mail contact op voor kosten en andere details, ik zal je per omgaande antwoorden. Op mijn website www.petradevree.nl kun je mijn werk als kunstenaar bezichtigen.

www.petradevree.nl

27-10-2023 t/m 27-04-2024

Stuur een bericht naar Petra de Vree