2 (3)

Lichte atelierruimte in Amsterdam Zuidoost (schoon atelier of kantoor)

Dé Vastgoedbeschermer | (Amsterdam Zuidoost)

Lichte atelierruimte in Amsterdam Zuidoost (schoon atelier of kantoor)

Op zoek naar een nieuwe werkplek in Amsterdam Zuidoost? Onze lichte en ruime kantoorruimtes zijn perfect voor diverse gebruikers.

0-02: deze unit bestaat uit twee kamers (9x6 en 3x6) gescheiden door een glazen wand, maar heeft in totaal een oppervlakte van 70m².
0-03: dit betreft een unit van twee naast elkaar gelegen kamers (5x8 en 6x4) met een totale oppervlakte van 65m².
Hoewel het een kantoorpand is, betekent dit zeker niet dat het alleen bedoeld is voor traditionele kantoorgebruikers! We staan open voor diverse bestemmingen en bespreken graag de mogelijkheden. Het is vooral van belang dat de ruimtes worden opgeleverd zoals ze in gebruik zijn genomen. Dus of je nu een coach bent op zoek naar een praktijkruimte, een eigenaar van een (kleding)webshop, een grafisch ontwerper, of een nette atelierhouder, onze ruimtes zijn geschikt voor diverse doeleinden, zolang het maar netjes blijft.

Voor slechts €300 ex btw (incl. GWE) per maand en een bescheiden €15 vuilafvoerkosten, krijg je toegang tot een ideale werkruimte die past bij jouw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze kantoorruimtes voor jouw bedrijf!

Het is belangrijk om te weten dat de ruimtes worden aangeboden op basis van antikraak. Wat betekent dat voor jou? In de eerste plaats een uitstekende ruimte voor jouw onderneming, met de benodigde flexibiliteit en betaalbaarheid. Antikraak biedt de mogelijkheid voor een bedrijfshuisvesting zonder dat je te maken krijgt met hoge kosten en langdurige contractuele verplichtingen. De bruikleenovereenkomsten worden voor onbepaalde tijd aangegaan, maar beide partijen hebben de vrijheid om met een opzegtermijn van 28 dagen de overeenkomst te beëindigen. Bevind je je nog in de opstartfase of ben je op zoek naar een ruimte voor het uitoefenen van je hobby? Ook in dat geval is het mogelijk om als start-up of kunstenaar op basis van antikraak een geschikt tijdelijk atelier- of expositieruimte te vinden.

naar de website

29-03-2024 t/m 29-09-2024

Dé Vastgoedbeschermer ( Amsterdam Zuidoost ) Atelier / werkruimte
Dé Vastgoedbeschermer ( Amsterdam Zuidoost ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar Dé Vastgoedbeschermer