Grote lichte ruimtes beschikbaar in Arnhem 260m² voor €285,- p/m

Dé Vastgoedbeschermer | (Arnhem)

Grote lichte ruimtes beschikbaar in Arnhem 260m² voor €285,- p/m

ANTIKRAAK KANTOOR
Ben jij op zoek naar een prachtige en betaalbare werkruimte in Arnhem Zuid? Stop met zoeken en ontdek onze hoogwaardig afgewerkte antikraak locatie met diverse mogelijkheden! Hoewel het een kantoorpand is, betekent dit zeker niet dat het alleen bedoeld is voor traditionele kantoorgebruikers! We staan open voor diverse bestemmingen en bespreken graag de mogelijkheden. Het is vooral van belang dat de ruimtes worden opgeleverd zoals ze in gebruik zijn genomen. Dus of je nu een coach bent op zoek naar een praktijkruimte, een eigenaar van een (kleding)webshop, een grafisch ontwerper, of een nette atelierhouder, onze ruimtes zijn geschikt voor diverse doeleinden, zolang het maar netjes blijft
De volgende ruimtes zijn nog beschikbaar:

0-02: een ruimte van 55m²

0-03: Twee kamers naast elkaar, 35m² totaal

1-01: Diepe unit van 260m² met aparte kantoorkamer

1-02: Vierkante unit van 120m²

1-03: Diepe unit van 260m² met aparte kantoorkamer

Of je nu veel bewegingsruimte nodig hebt of juist een knusse plek verkiest, wij hebben het allemaal!

Wil jij genieten van een prachtige nieuwe werkplek tegen een antikraak prijsje? Schrijf je dan snel in en laat ons weten wat je zoekt. We staan klaar om je te helpen jouw ideale werkplek te vinden!

Het pand is gesitueerd in Arnhem zuid, met winkelcentrum Kronenburg en het Immerloo park op loopafstand is het een heerlijke plek. Kom jij of komt jouw bezoek met de auto, dan is er gelukkig genoeg parkeerplek voor de deur.

We vragen maandelijks €285,- aan servicekosten, dit is inclusief de kosten voor G/W/E. Verder betaal je maandelijks €15,- voor vuilafvoerkosten (incl. BTW).

Het is belangrijk om te weten dat de kantoorruimtes worden aangeboden via het antikraakconcept. Wat betekent dat voor jou? In de eerste plaats een uitstekende ruimte voor jouw onderneming, met de benodigde flexibiliteit en betaalbaarheid. Antikraak biedt de mogelijkheid voor een representatieve bedrijfshuisvesting zonder dat je te maken krijgt met hoge kosten en langdurige contractuele verplichtingen. De bruikleenovereenkomsten worden voor onbepaalde tijd aangegaan, maar beide partijen hebben de vrijheid om met een opzegtermijn van 28 dagen de overeenkomst te beëindigen. Bevind je je nog in de opstartfase of ben je op zoek naar een ruimte voor het uitoefenen van je hobby? Ook in dat geval is het mogelijk om als start-up of kunstenaar op basis van antikraak een geschikt tijdelijk atelier- of expositieruimte te vinden.

naar de website

29-03-2024 t/m 29-03-2027

Dé Vastgoedbeschermer ( Arnhem ) Expositieruimte
Dé Vastgoedbeschermer ( Arnhem ) Expositieruimte (2)

Stuur een bericht naar Dé Vastgoedbeschermer