A2-locatie om trots op te zijn; zonzijde stadsgracht, aan doorgaand vaarwater

Annechina de Jong | (Sneek)

A2-locatie om trots op te zijn; zonzijde stadsgracht, aan doorgaand vaarwater

Huur het voor de helft van mei '24 voor € 425,- excl. btw en elektriciteit. En natuurlijk is het langer en later ook te huur; 1e Oosterkade 26. Een plek die jouw brand bekrachtigt en past bij origineel ondernemerschap.

1e Oosterkade 26 (ca. 53m2 binnen, ca. 6m2 voor gevel) heeft een gemengde bestemming inclusief horeca-bestemming, is POP-UP te huur, dus zonder langdurige financiële verplichting.

Gun jezelf een werkuitstapje op deze werkplek, met ook vakantiegevoel. Je kunt er lekker werken met de hele entree-gevel open, als je wilt; binnen – buiten óf buiten óf je trekt je terug in het pand, om zonder afleiding geconcentreerd te werken in de werkflow.

1e Oosterkade 26, multispace in ontwikkeling, leent zich goed voor artists, vernieuwers in de ruimste zin. Bijvoorbeeld voor beeldende kunsten, dansers, yoga, schrijvers, (digitale) beeld-/muziekontwerpers, musici, trainers …. Denk daarom ook aan coöperatief huren en co-creatie.

Maak de pop-up ruimte tot de jouwe, met beschikbare en/of eigen inventaris, met of zonder de grote spiegel (3m x 2m). Bepaal in overleg de stijl die jij wilt, van neutraal, minimalistisch strak, freaky, funky tot maritiem en hobo en in de toekomst ook meer zakelijk. Sowieso een verzorgd, schoon interieur; mogelijk van ‘leeg’ tot ingericht.

Houd deze ruimte in je achterhoofd, voor de lange termijn, want met de renovatie wordt de ruimte beter en completer.

Kijk ook bij mijn andere drie advertenties. Daar zie je naast de teksten, foto’s van andere toepassingen van 1e Oosterkade 26.

Jouw, jullie ideeën afstemmen met de mogelijkheden van 1e Oosterkade 26? Bericht mij, dan stuur ik je ook uitgebreide en actuele informatie en foto's.

12-05-2024 t/m 12-05-2027

Annechina de Jong ( Sneek ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte
1e Oosterkade 26, 14 aug. '23. Voorbeeld van pop-up inrichting van restaurant BIJ FIER. Bepaal hoe jíj het wilt, in jouw stijl, bij jouw activiteiten en brand. Kijk voor andere voorbeelden bij Atelier / werkruimte: Enthousiasmerende werkplek, zonzijde stadsgracht, staande mastroute. En bij de rubriek: Expositieruimte: Aan stadsgracht, open vaarwater, op fantastische toeristische, zonnige, ruim zichtlocatie.
Annechina de Jong ( Sneek ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte (2)
Dit was 2023, het POP-UP-interieur met afgedekte spiegel (links op foto) van buurrestaurant BIJ FIER als zomerbar. Inmiddels heeft deze ruimte een strak gestuct plafond, met o.a. ideale verlichtings- en belichtingsmogelijkheden, waardoor de exposure goed tot zijn recht komt. Rondom zijn ophangrails met genoeg beschikbare ophangdraden. Laag in de wanden zitten veel stopcontacten.
1e Oosterkade 26 leent zich voor allerlei stijlen en inrichtingen; doe het vernieuwend, wat mij betreft. Deze ruimte behoorlijk leeg is ook stijlvol (zie foto: Atelier / werkruimte: Fantastische studio, werkplek op zonzijde stadgracht, met veel boten).

Stuur een bericht naar Annechina de Jong