Keurige werkplek - binnen-buiten - zonnige stadsgrachtzijde

Annechina de Jong | (Sneek)

Keurige werkplek - binnen-buiten - zonnige stadsgrachtzijde

Samen huren is goedkoper. Omdat het al bijna mei is: 1e Oosterkade 26 te huur vanaf, zodra je kunt t/m 31 mei voor € 630,- excl. btw en elektriciteit. Of de helft van mei voor € 425,- excl. btw en elektriciteit.

Beleef deze prachtige werkplek met zomers, zonnig, vriendelijk, open en stadskarakter. Een lichte werkplek met prima werklicht en belichtingsmogelijkheden. Multifunctionele accommodatie, in renovatie, maar wat klaar is, is tóp! Ervaar het.

Ga win-winnen met andere huurders op 1e Oosterkade 26 voor een enthousiaste werk- en vrije tijdservaring. Met gunnende, praktische (exposure) support, als je wilt.

1e Oosterkade 26 is een gemoedelijke, ook levendige locatie, aan doorgaand vaarwater, met boten voor de deur. Op de zonzijde van de stadsgracht. Het is een pop-up multispace in ontwikkeling (ca. 53m2 binnen, ca. 6m2 voor gevel), die met elke huurder transformeert.

Het is een leukste, prettigste plek voor ook co-exposeren en co-creatie; inspirerend, aanstekelijk, duurzaam en samen huren is goedkoper. Ervaar de ruimte en maak het naar je/jullie zin. ‘Niks’ is te gek, zolang het harmonieus, schoon en heel blijft.

1e Oosterkade 26 kan gebruikt worden voor beeldende kunst, als (dans-/yoga)studio, fotostudio, flexwerkplek en pop-up store … voor creatie, exposeren, cursussen, leisure, eigenwijs ondernemerschap en wat nog niet bedacht is. Om er helemaal zín in te krijgen: bekijk ook mijn drie andere prikborditems.

Houd deze ruimte in je achterhoofd, voor de lange termijn, want met de renovatie wordt de ruimte beter, strakker en completer.

Jouw, jullie ideeën afstemmen met de mogelijkheden van 1e Oosterkade 26? Mail mij, dan stuur ik uitgebreide en actuele informatie en foto's.

30-04-2024 t/m 30-04-2027

Annechina de Jong ( Sneek ) Werken met anderen
Het meest rechtse pand is 1e Oosterkade 26 (14 augustus 2023, 's ochtends). Op deze foto in horecagebruik. De hele entree, vier vouwdeuren, kunnen open voor een welkome én binnen-buitenbeleving.
Annechina de Jong ( Sneek ) Werken met anderen (2)
Een kijkje in een genietmomentje tijdens de gezamenlijke kunstexpositie Dierbaardier in 1e Oosterkade 26 op 7 oktober 2023.

Stuur een bericht naar Annechina de Jong