Galerie Art Depot

Expositie is afgelopen

Laurent Laporta

Tentoonstelling 14-10-2023 t/m 26-11-2023 > Bonheiden
Galerie Art Depot Laurent Laporta
aa
Galerie Art Depot Laurent Laporta (2)
sss
Galerie Art Depot Laurent Laporta (3)
dd
Laurent Laporta, geboren in de eighties in Antwerpen, België, ontdekte het tekenen al vrij vroeg. Op 15-jarige leeftijd begon hij met schilderen in zijn hobby-atelier in de kelder van zijn ouders.
Afgestudeerd met een masterdiploma in grafische kunsten, zet Laurent zijn carrière voort door overdag in een reclamebureau te werken en 's avonds in zijn schildersatelier. Hij gebruikte destijds vooral aardetinten, wittinten en ruwe texturen.
Pas sinds 2018 begon Laurent Laporta dit levendige kleurenpalet te gebruiken toen hij spuitbussen ontdekte. Potloden, stiften, pastelkleuren, acryl, gouache, industriële verf en spuitbussen zijn nu zijn favoriete gereedschappen.
Zijn schilderijen zijn niet echt gebaseerd op onderwerpen, maar eerder op techniek. Laurent ontdekt graag nieuwe effecten, technieken, kleine bochten, hobbels op het parcours. Verrast worden door een resultaat is een prachtig moment.
Galerie Art Depot Bonheiden
Galerie Art Depot Bonheiden (2)

werken van oa:
William Sweetlove-Don Ken-Jörg Döring-Herman Brood- Arne Quinze-Guy Olivier-Christian Silvain-Frank Slabbinck-Jan Latinne-Gilbert Swimberghe-JAS-Kamagurka-Anton Heyboer-Kobe-Chris Verkaemer-Cel Overberghe ..enz.

Openingstijden

zaterdag en zondag 14 tot 18 uur

Stuur een bericht naar Galerie Art Depot