Marieke Leertouwer

Expositie is afgelopen

Kunstroute Westvoorne

Tentoonstelling 24-06-2022 t/m 26-06-2022 > West-Voorne
Marieke Leertouwer Kunstroute Westvoorne
Onze jaarlijkse Kunstwerkroute mag zich verheugen op een grote en almaar groeiende belangstelling. Gedurende drie dagen wordt er werk getoond van beeldend kunstenaars uit de regio, maar ook van buiten de regio en zelfs van buiten de landsgrenzen. Ieder jaar weer zoeken wij een zo groot mogelijke variatie in disciplines en in aanbod.

Kunstwerk Westvoorne doet haar best om mooie gastlocaties uit te zoeken waar het beeldend werk zo optimaal mogelijk tot zijn recht komt. Wij kunnen gebruik maken van bijzondere particuliere huizen en tuinen, galeries en ateliers van kunstenaars zelf. Of van een andersoortige omgeving, zoals hotels, kassen en kerken. De locaties bevinden zich ofwel in het duingebied, in de dorpen of in het polderlandschap.
De route vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van juni. In 2023 is de Kunstwerkroute op 23, 24 en 25 juni. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Aan deze Kunstwerkroute is tevens een fietsroute gekoppeld welke tzt via deze website te downloaden is. Alle locaties zijn ook per auto uitstekend te bereiken.

Al is het moeilijk om je eigen werk te beschrijven zal ik toch een poging wagen.

Ik begin vaak met het maken van een realistische tekening of schilderij en laat langzamerhand de fantasie het van mij overnemen. Ik kan verloren raken in de details en vaak werkt dit uiterst rustgevend voor me, des te meer fijne lijntjes des te beter! Ik maak hiervoor veel gebruik van fineliners en kleine kwastjes met inkt.
Als ik niet aan het tekenen ben, ben ik wel aan het schilderen, collages of animaties aan het maken. Hetgeen wat al mijn werk met elkaar gemeen heeft is dat gezichten zo ongeveer het onderwerp zijn van elk werk. De manier waarop mensen hun expressies kunnen tonen is simpelweg interessant om te zien, na te maken en te vervormen.
Verder werk ik ook als illustrator en werk ik vaak met kleine opdrachtjes dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.

Mijn doel met mijn werk is een glimlach of bepaalde vorm van fascinatie bij mensen teweeg brengen en ik hoop dat dit ook gebeurt als u ernaar kijkt.

Groetjes van Marieke
  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Diversen

Stuur een bericht naar Marieke Leertouwer