Peter Rommers Couture Art & Design

Expositie is afgelopen

X-Mas Expo (groepsexpositie)

Tentoonstelling 14-12-2023 t/m 14-01-2024 > Amsterdam
Peter Rommers Couture Art & Design X-Mas Expo (groepsexpositie)
Peter Rommers Couture Art & Design X-Mas Expo (groepsexpositie) (2)
Peter Rommers Couture Art & Design X-Mas Expo (groepsexpositie) (3)
FLEUR KONING
Fleur Koning was in oktober 2021 de allereerste exposant op de Korte Prinsengracht. Toen toonde ze vooral haar fotografiewerk. In de huidige expositie ligt de nadruk op haar schilderwerk. Centraal staan haar kleurrijke situatieschetsen van mensen die ontspannen in het Erasmuspark in Amsterdam. Fleurs losse hand geeft een moderne, jonge schwung aan deze expositie.

LIA VAN VUGT
Afgelopen zaterdag was de finissage van haar solo-tentoonstelling 'ECLECT', maar toch mag Lia van Vugt niet ontbreken bij deze expositie. De veelzijdige kunstenares laat enkele van haar meest exclusieve objecten zien. Het werk van Lia van Vugt is monumentaal en museaal en tegelijkertijd herkenbaar en behapbaar. Lia's beelden staan in tal van musea en openbare ruimten, maar worden ook door private verzamelaars aangekocht.

MARIA VAN DIJKMAN
Al drie keer eerder exposeerde Maria van Dijkman haar figuratieve en abstracte landschap schilderijen en tekeningen bij Peter Rommers Couture Art & Design. Maria's kleurrijke werk is tijdloos en fris. De titels van haar schilderijen geven een extra dimensie aan haar werk. In deze expositie toont Maria haar nieuwste olieverfschilderijen.

Contact

Peter Rommers Couture Art & Design
Korte Prinsengracht 12
1013 GS Amsterdam
Nederland
Tel: 06-53937009

www.peterrommers.nl

30 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Peter Rommers Couture Art & Design