De Hillevliet

Expositie is afgelopen

South Explorer in de Hillevliet

Tentoonstelling 20-04-2024 t/m 21-04-2024 > Rotterdam
De Hillevliet South Explorer in de Hillevliet
Ontdek de veelzijdige Hillevliet tijdens South Explorer met kunstenaars zoals Gini van den Berg, Rosa Boomsma, Mike Pasarella, Bo Emmens, Floris Schuller, Mike van Staten, Funda Baysal en de kunstenaarscollectieven CORPO, Shed, WET en Kunstenaars Ambassade. Verken op zaterdag het Zuid.Boijmans-programma met een filmvertoning door Ignace Cami, een voorstelling van Thyrza Coenraad of schuif aan bij De Kunstwerkplaats. Kinderen kunnen op zaterdag en zondag gratis workshops volgen bij SKVR Mode Maaklab en Graffiti presentatie bij Cultuurhuis Feijenoord. En voor een gezellige culinaire ervaring, geniet van een hapje bij Mensa Mensa!

Dagelijks zijn er ook gratis tours door Hillevliet langs alle deelnemers van South Explorer om 13:00 en 15:00 uur, startend in de entree. Geen aanmelding nodig. Mis deze ontdekkingstocht niet voor jong en oud!

De Hillevliet
De Hillevliet is een plek waar mensen, bedrijven en ideeën samenkomen. Hier komen mensen met een sociaal hart en een creatieve geest. De historische locatie speelt een verbindende rol voor de omgeving en betrekt de wijk bij de ontwikkeling. Door de mix van ondernemers en bezoekers is De Hillevliet een plek die bloeit.
Vorige jaar is het gehele entree van de Hillevliet verbouwd, waarbij er plek is gemaakt voor wisselexposities. Deze ruimte bied een creatief podium voor verschillende makers, praters, schrijvers en denkers uit Rotterdam. Als onderdeel van het dynamische makersklimaat in Rotterdam biedt het een laagdrempelige ruimte aan kunstenaars om te experimenteren, te onderzoeken en te tonen in uiteenlopende presentaties. Er worden verbindingen gelegd met de hedendaagse stad, de wijk en/of de Hillevliet. Kortom een openbare ontmoetingsplek waar mensen en beeld elkaar vinden.

Openingstijden

Openingstijden ma t/m vr 8:30 – 17:00

Contact

De Hillevliet
Hillevliet 90
3074KD Rotterdam
Nederland
Tel: 0655562917

dehillevliet.nl

74 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar De Hillevliet