Raamwerk

05-06-2017 t/m 02-07-2017

Graag wil ik U uitnodigen om de opening bij te wonen in Galerie Ateliers BaZtille.
De opening betreft het officieel openbaar maken van mijn installatie met de titel RAAMWERK
Het RAAMWERK is nu nog een schematisch plan dat nog verder moet worden ingevuld in de periode van 5 juni tot en met 2 juli 2017.
Vanaf 5 juni tot en met 21 juni werken Petra Wiek en Robert Verhaaf aan het RAAMWERK. Het vervaardigen/samenstellen van het RAAMWERK is in de galerieruimte van Ateliers BaZtille. Het RAAMWERK wordt terplekke gezaagd, gelijmd en in elkaar gezet.
De galerie kan bezocht worden tijdens het proces van het maken. Er kan gesprek plaatsvinden met Petra en Robert omtrent het proces van de installatie. Iedereen is welkom om daaraan deel te nemen.
De tijden zijn gedurende de hiervoor genoemde periode iedere dag van 13.00 tot 17.00 uur. Als er in de avond wordt gewerkt dan zal dit worden vermeld via de website van Ateliers BaZtille, www.baztille.nl en de facebookpagina.
Het RAAMWERK zal worden samengesteld met geprefabriceerde houten latten die bestemd zijn voor lijstwerk t.b.v. schilderijen e.d. De raamwerken die ontstaan zijn qua maatvoering gebaseerd op de gulden snede. De opeenvolgende raamwerken krijgen wat de afmetingen betreft een steeds kleiner formaat. Het streven is om een veelvoud van raamwerken te maken.
RAAMWERK
Proces, onderzoek en gesprek zal resulteren in een installatie / expositie.
Tijdens de expositie worden ook nieuwe objecten uit de serie GREY getoond van Petra Wiek.
Materiaal raamwerk : latten gelakt in zwart, hoogglans; 75 lengtes van 3.00 meter, totale lengte 225 meter
Guldensnede = 61,80 % x 38,20 %
Van 5 tot en met 21 juni 2017 zal het vervaardigingsproces plaatsvinden / U bent van harte welkom.
Van 22 juni t/m 2 juli is de expositie geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur
Graag wil ik U uitnodigen om de opening bij te wonen in Galerie Ateliers BaZtille.

Officiële Opening is op zaterdag 24 juni om 16.00 uur in galerie Ateliers BaZtille.

Finissage op zondag 2 juli om 16.00 uur met vertoning videobeelden van het proces RAAMWERK.
Voor informatie , zie de facebookpagina van Ateliers BaZtille of kijk op
www.pewe-outline-art.blogspot.com
Petra Wiek Raamwerk
uitnodigingskaart

ART-Eindhoven

08-04-2017 t/m 09-04-2017

Art Eindhoven
Veelzijdige verrassende kunst

Zaterdag 8 en zondag 9 april 2017

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, installaties, foto's en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken.
Veel werken zullen verrassen. Door de fraaie composities. Door de onderwerpkeuzes. Door de prachtig toegepaste technieken. Door de geraffineerde uitwerkingen van de onderwerpen. Kortom, door de veelheid en de gevarieerdheid.
Bezoekers hebben ook gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Dat wordt genieten van hun werken en van hun gedrevenheid en ideeën.

Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 12.00 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie en kortingskaarten: www.arteindhoven.nl
Petra Wiek ART-Eindhoven
Petra Wiek ART-Eindhoven
GREY 54 45x48x37