Jeannet (ジャンネット) maakt Wabi Sabi kunstwerken met mixed media, fotobewerkingen van foto's van haar reizen (o.a. art prints) en collages gebaseerd op de schoonheid van imperfectie uit de natuur, de stedelijke omgeving en objecten van reizen in Afrika en Azie en Europa, vanuit de filosofie van Wabi Sabi:

Finding beauty in the imperfect and incomplete

'Wabi' staat voor soberheid en eenvoud, de essentie van dingen en innerlijke spiritualiteit. Genieten van het hier en nu.

'Sabi' is de schoonheid die ontstaat door het verstrijken van de tijd. Dingen die mooier worden naarmate ze ouder worden.

Daarnaast spelen duurzaamheid/ hergebruik van materialen een rol in het werk van Jeannet.

Dat is haar levensfilosofie en van daaruit maakt zij haar werk. 

Haar Upcycle Art (duurzaamheid/hergebruik/ een nieuwe bestemming geven aan iets) is gebaseerd op spullen die mensen weggooien of die afkomstig zijn uit de Kringloopwinkel. Op basis hiervan maakt Jeannet nieuwe kunstwerken die passen bij het object en samen met het object nieuwe eigentijdse kunst vormen met een geheel nieuwe beleving. Helemaal passend bij de principes van Wabi Sabi Kunst.
Artprints van eigengemaakte foto's van haar reizen en van objecten in verval. Deze worden bewerkt tot Artprints. Elke Artprint is uniek en er worden maximaal 5 afdrukken gemaakt.
Collages met eigen gemaakte sjablonen en ontwerpen van zelfgemaakte foto's en met verschillende materialen, inkt, krijt, was, acrylverf, zijdepapier, japans papier etc.
Haar collages zijn uniek in hun soort er is altijd maar 1 kunstwerk of set van meerdere kunstwerken. Dus je bent de enige met dit object.
Schilderijen maakt ze met mixed media, met acrylverf, inkt, krijt, was, marmermeel, champagnekrijt, zand etc.