SpringinTheater

Nu te zien

Cursus Mucha Musica

Tentoonstelling t/m 21-05-2024 > Utrecht
Cursus Muchas Musica
(2)
docent Luciën Greefkes
Betrap je jezelf meezingend met de radio? Vond je in een eerdere improvisatiecursus de muziekles het hoogtepunt van de cursus? Ben je op zoek naar een (volgende) spannende en creatieve uitdaging en jezelf uitdagen op het podium? Dan is deze cursus vol muziek perfect voor jou!

Heb je enige basis op gebied van improvisatie (bijvoorbeeld de Basiscursus Theatersport of Introductiecursus Improviseren) en vind je muzikale improvisatie één van de leukste onderdelen van eerdere cursussen? Dan is de deze cursus op je lijf geschreven. Net als de Vervolgcursus Theatersport wordt niet alleen naar het WAT gekeken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo? Bij deze cursus is er aanzienlijk meer aandacht voor muzikale improvisatie (50% van de lessen is muzikaal).

Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, gaat deze cursus van 12 lessen een stap verder: inhoud, presentatie en publieksinteractie spelen een grotere rol, en er wordt naar een publieksvoorstelling toegewerkt. De datum voor deze voorstelling wordt in overleg met de deelnemers gepland.
SpringinTheater Utrecht
SpringinginTheater.nl verzorgt cursussen en workshops voor particulieren (open inschrijving) en organisaties/bedrijven (in company) op gebied van improvisatie.
SpringinTheater Utrecht (2)
Ruimschoots parkeerplaats voor de deur
SpringinTheater Utrecht (3)
Studio (binnen)

Springintheater streeft ernaar improvisatietheater en beoefenaars hiervan op een hoger plan te brengen.

Om dit dit te bereiken worden thematische workshops op gebied van (en aanpalend aan) improvisatietheater georganiseerd. Hierbij wordt met name ook kruisbestuiving met andere disciplines nagestreefd.
Naast deze workshops worden regelmatig open podia verzorgd waar alle uitingsvormen van improvisatie welkom zijn.

Meer informatie is te vinden op onze website www.springinintheater.nl en onze facebookpagina https://www.facebook.com/Springintheater

Openingstijden

SpringinTheater verzorgt cursussen (open inschrijving) op maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Incompanytrainingen worden door de week en overdag gegeven.

Stuur een bericht naar SpringinTheater