SpringinTheater

Expositie is afgelopen

Vervolgcursus Theatersport

Tentoonstelling 18-01-2024 t/m 11-04-2024 > Utrecht
SpringinTheater Vervolgcursus Theatersport
Vervolgcursus Theatersport
Voor mensen die na een Basiscursus Theatersport of Introductie Improviseren de smaak te pakken hebben gekregen is er de mogelijkheid verder te gaan in deze Vervolgcursus Theatersport.
Deze cursus omvat evenals de basiscursus het ‘hele spectrum’ van theaterimprovisatie, maar gaat een paar stappen dieper dan de cursussen op beginnersniveau. Dat betekent dat we niet alleen naar het WAT kijken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo? Er wordt ook meer herhaald, en meer persoonlijke feedback gegeven.
Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, is de vervolgcursus meer resultaatgericht: inhoud, presentatie en publieksinteractie speelt een grotere rol, en er wordt naar ten minste één voorstelling toegewerkt.

De eindvoorstelling (een theatersportwedstrijd inclusief toeters en bellen) plus voorbereiding in een Utrechts theater is bij de cursus inbegrepen. De datum voor deze voorstelling wordt in overleg met de deelnemers gepland. De cursus biedt plaats aan 6 tot 12 deelnemers (optimale groepsgrootte 8-10).

Informatie en inschrijven: https://springintheater.nl/vervolgcursus-theatersport
SpringinTheater Utrecht
SpringinginTheater.nl verzorgt cursussen en workshops voor particulieren (open inschrijving) en organisaties/bedrijven (in company) op gebied van improvisatie.
SpringinTheater Utrecht (2)
Ruimschoots parkeerplaats voor de deur
SpringinTheater Utrecht (3)
Studio (binnen)

Springintheater streeft ernaar improvisatietheater en beoefenaars hiervan op een hoger plan te brengen.

Om dit dit te bereiken worden thematische workshops op gebied van (en aanpalend aan) improvisatietheater georganiseerd. Hierbij wordt met name ook kruisbestuiving met andere disciplines nagestreefd.
Naast deze workshops worden regelmatig open podia verzorgd waar alle uitingsvormen van improvisatie welkom zijn.

Meer informatie is te vinden op onze website www.springinintheater.nl en onze facebookpagina https://www.facebook.com/Springintheater

Openingstijden

SpringinTheater verzorgt cursussen (open inschrijving) op maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Incompanytrainingen worden door de week en overdag gegeven.

Stuur een bericht naar SpringinTheater