SpringinTheater

Laatste dag

Cursus impromusical

Tentoonstelling t/m 24-06-2024 > Utrecht
SpringinTheater Cursus impromusical
Cursus Impromusical
In deze cursus wordt toegewerkt naar een avondvullende musical op basis van improvisatie.
Betrap je jezelf meezingend met de radio? Vond je in een eerdere improvisatiecursus de muziekles het hoogtepunt van de cursus? Ben je op zoek naar een (volgende) spannende en creatieve uitdaging en jezelf uitdagen op het podium? Dan is deze Informatie en inschrijven: Cursus impromusical perfect voor jou!
Musicals zijn toneelstukken die met zowel spel, muziek, liedjes als dans geënsceneerd worden. Het verhaal wordt verteld via dialogen, monologen, liedjes en acties van de personages. Muziek versterkt de emoties van de personages, terwijl de choreografie gebruikt wordt om emoties uit te drukken, het verhaal voort te stuwen en de visuele esthetiek te verbeteren.

Gedurende 12 lessen ga je de kunst van ‘improvisatiemusical’ verkennen. Je zult leren hoe je spontane liedjes kunt componeren, verwoorden, en samen of alleen deze ten gehore kunt brengen. Uiteraard komen ook andere aspecten van het improvisatietheater aan bod, van personageontwikkeling tot verhaalopbouw, mise-en-scène en samenspel. Uiteraard alles op basis van improvisatie. Aan het einde van de cursus zet je jouw nieuw verworven vaardigheden in tijdens een spetterende muzikale improvisatievoorstelling.

Informatie en inschrijven: https://springintheater.nlcursus-impromusical
SpringinTheater Utrecht
SpringinginTheater.nl verzorgt cursussen en workshops voor particulieren (open inschrijving) en organisaties/bedrijven (in company) op gebied van improvisatie.
SpringinTheater Utrecht (2)
Ruimschoots parkeerplaats voor de deur
SpringinTheater Utrecht (3)
Studio (binnen)

Springintheater streeft ernaar improvisatietheater en beoefenaars hiervan op een hoger plan te brengen.

Om dit dit te bereiken worden thematische workshops op gebied van (en aanpalend aan) improvisatietheater georganiseerd. Hierbij wordt met name ook kruisbestuiving met andere disciplines nagestreefd.
Naast deze workshops worden regelmatig open podia verzorgd waar alle uitingsvormen van improvisatie welkom zijn.

Meer informatie is te vinden op onze website www.springinintheater.nl en onze facebookpagina https://www.facebook.com/Springintheater

Openingstijden

SpringinTheater verzorgt cursussen (open inschrijving) op maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Incompanytrainingen worden door de week en overdag gegeven.

Stuur een bericht naar SpringinTheater