hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek model aangeboden
1 (160)

Ben ik uw naaktmodel? Als het aan mij ligt wel!
(Utrecht)
Bram

Deze mededeling is verlopen (324 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Beste mensen,

Een blote man schilderen wie wil dat nu niet tijdens een workshop VR vrijgezellenfeest? Ik heb ervaring als model. Buiten mijn werk bij de gemeente om doe ik frequent (minimaal 1x per week) poseren voor uiteenlopende evenementenbureaus waaronder pink pepper.

Ik vind dit erg leuk om te doen omdat ik graag met mensen werk. Juist de interactie en de diversen groepen maken het werk erg leuk. In het begin is het lachen, naderhand gaat de groep serieus aan de slag.

Daarom zou ik mezelf als model beschikbaar willen stellen. Tijdens jullie worskshops ga ik uit de kleren zodat dat de groep hun eigen je kunstwerk kunnen fabriceren. Papier, houtskool, en uiteindelijk op een echt schildersdoek.

Omdat het vaak een verrassing is voor de rest van de groep, begint de workshop meestal alsof de groep een altijd een 'saai' stilleven workshop gaat doen. Je komt niet meer bij als je de reactie van de groep ziet als het 'levende' stilleven een echt model is.

Ik ben tevreden als de groep met een prettig gevoel huiswaarts keert. Dat zij na afloop een leuk en hilarisch aandenken hieraan hebben.

Dus mocht u behoefte hebben aan ervaren naaktmodel voor uw vrijgezellenfeesten, dan zou ik me daarvoor graag beschikbaar stellen.

Groeten,

bram

bramsmit3@gmail.com

05-03-2017 t/m 05-04-2017